18.8 C
Athens

Βαλένθια – Αταλάντα 3-4: Με… ντόρτια Ίλισιτς στους «8» (vid)

Η Αταλάντα θα συνεχίσει την τρομερή πορεία της στο Champions League, καθώς πήρε τη νίκη με 3-4 (4-8) στο σύνολο, επί της Βαλένθια και προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης, με τον Γιόζιπ Ίλισιτς να είναι σε τρομερή κατάσταση, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν «φουριόζοι» στην αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ίλισιτς κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ για τους Ιταλούς. Η Βαλένθια αντέδρασε με τον Γκαμεϊρό στο 20ό λεπτό, αλλά η χαρά της δεν κράτησε πολύ ώρα, καθώς ο Ίλισιτς με νέα εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους Ιταλούς μπροστά στο σκορ με 1-2, αλλά με την έναρξη ο Γκαμεϊρό βρήκε εκ νέου τον δρόμο για τα δίχτυα και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Στο 66 ο Τόρες έκανε το 3-2 και έκανε τους φίλους της ομάδας που ήταν έξω από το γήπεδο να πιστέψουν στο ακατόρθωτο.

Ο Ίλισιτς όμως, είχε άλλα σχέδια και οι διαθέσεις του ήταν άγριες. Ο Βόσνιος επιθετικός έκανε το 3-3 για τους Ιταλούς στο 71 και στο 83 σημείωσε το γκολ της νίκης!

Έτσι, η Αταλάντα στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League βρίσκεται στους «8» της διοργάνωσης και στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Βαλένθια (Θελάδες): Σίλεσεν, Κοντόγκμπια, Γκαγιά, Ντιακαμπί (Γκεδές 46′), Σολέρ, Παρέχο, Βας, Φεράν, Κοκλέν (Τσερίσεβ 74′), Ροντρίγκο (Φλορέντσι 79′), Γκαμεϊρό

Αταλάντα (Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Τζιμσίτι, Καλντάρα, Παλομίνο, Χατέμποερ, Ντε Ρούν (Ζαπάτα 45′), Φρέουλερ, Γκοσένς, Πάσαλιτς (Μαλινοβσκι 78′), Γκόμες (Τάμεζ 83′), Ίλισιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς