20.1 C
Athens

Επανέρχεται ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δε συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, όμως από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό τους ρεπό, έπειτα από τη νίκη επί της Βασιλείας (2-1) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ απουσίασε για ακόμη μια φορά από την προπόνηση του «Δικέφαλου του Βορρά», ωστόσο τα ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως ο Ολλανδός εξτρέμ αναμένεται αύριο να ξεκινήσει τρέξιμο και να μπει σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δικέφαλος έκανε το πρώτο βήμα. Σε μία κατάμεστη Τούμπα επικράτησε με 2-1 της Βασιλείας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του UEFA Champions League. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει. Μένει ένα ακόμα παιχνίδι και αυτό υπάρχει στο μυαλό όλων στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες την Τετάρτη (25.07) είχαν ρεπό προκειμένου να πάρουν μερικές ανάσες μετά το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στους Ελβετούς. Σήμερα επέστρεψαν στη δουλειά και άρχισαν την προετοιμασία για τον επαναληπτικό.

Όσοι αγωνίστηκαν στην μάχη της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Για τους υπόλοιπους το… μενού περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, δουλειά στην τακτική και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε όλους του παίκτες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση κόντρα στην Βασιλεία χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Το μοναδικό όνομα που υπάρχει ακόμα στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά τα νέα γι αυτόν είναι θετικά.

Ο Ολλανδός την Πέμπτη (26.07) συνέχισε το πρόγραμμά του με τρέξιμο στην πισίνα και από αύριο αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο και να ξεκινήσει τρέξιμο.

Την Παρασκευή (27.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς