Το «πράσινο φως» για μία… σύμπραξη με καλό σκοπό, την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αυστραλίας, άναψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Από σήμερα, διατίθεται εκ νέου το διάσημο «The Tsitsipas Souvlaki», το οποίο… λάνσαρε για πρώτη φορά πέρυσι τέτοια εποχή το εστιατόριο ελληνικής ιδιοκτησίας «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης, μετά την πρώτη πρόκριση Έλληνα τενίστα στα ημιτελικά του Australian Open. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στους πυροπαθείς.
Το σουβλάκι που φέρει το όνομα του 21χρονου πρωταθλητή θεωρείται… γκουρμέ, καθώς περιέχει αρκετά διαφορετικά συστατικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα: αρνί, ντομάτα, καυτά τσιπς, μέντα, τσίλι, ρόδι, τζατζίκι και φέτα. Εκτός από το περιεχόμενο, διαφορετική είναι και η τιμή σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα, καθώς το συγκεκριμένο σουβλάκι, προσαρμοσμένο σε τιμές Αυστραλίας, κοστίζει περίπου 10 ευρώ.