15.6 C
Athens

Στο «κυνήγι» της πρωτιάς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα εκτός έδρας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και εάν επιτύχει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, πιάνει στην κορυφή Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο κεντρικός των Πρασίνων Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Θέλουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό που ήδη έχουμε και να συνεχίσουμε τη συγκομιδή βαθμών. Δεν θέλουμε να έχουμε βαθμολογικές απώλειες. Ξέρουμε πως η Ελπίδα δε έχει νίκη αλλά παίζει στην έδρα της και έχει τον ενθουσιασμό του πρωτάρη για να πετύχει κάτι πολύ ξεχωριστό, ειδικά σε έναν αγώνα που είναι τηλεοπτικός και υπάρχει κίνητρο για όλους τους παίκτες. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Να αποκτήσουμε τον ρυθμό που πρέπει εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Σπύρος Γκολίτσης ανέφερε: «Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα είναι ιδιαίτερος για εμάς. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο, για να δει όλη η Ελλάδα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες ότι εδώ στους Αμπελοκήπους αγαπάμε το βόλεϊ και παίζουμε μπροστά σε γεμάτες εξέδρες. Ο σύλλογός μας έχει συνολικά 400 παιδιά στις ακαδημίες του, σε βόλεϊ και μπάσκετ, και υπάρχει κινητοποίηση και διάθεση από τη διοίκηση, προκειμένου να δώσει το “παρών” όλη η οικογένεια της Ελπίδας και να γεμίσει το ΕΑΚ Αμπελοκήπων με πράσινες φόρμες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς