15.6 C
Athens

Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα 5-2: Πάρτι Μέσι για την 6η Χρυσή Μπάλα

Την καλύτερη και πιο πειστική φετινή της εμφάνιση σημείωσε η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε που… φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Μαγιόρκα στο «Καμπ Νου» (5-2). Πρωταγωνιστής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος παρά ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πριν την έναρξη της αναμέτρησης παρουσίασε μπροστά στους φιλάθλους την 6η του Χρυσή Μπάλα και καταχειροκροτήθηκε για να περάσει συνέχεια στο… ψητό και να πετύχει χατ τρικ!

Το σκορ άνοιξε ο Γκριεζμάν στο 7′ μετά από ασίστ (!) του Τερ Στέγκεν, για να έρθει ο Μέσι και να γράψει το 2-0 στο 17′. Ο Μπούντιμιρ μείωσε προσωρινά για τη Μαγιόρκα στο 34′, ωστόσο ο Μέσι επανήλθε και έγραψε το 3-1. Με ένα φανταστικό γκολ (πιθανώς της χρονιάς) από τον Λουίς Σουάρες, διαμορφώθηκε το 4-1 του πρώτου μέρους.

Ο Μπούντιμιρ επανήλθε και μείωσε σε 4-2 στο 64′, για να έρθει ξανά ο Μέσι και να ολοκληρώσει το… πάρτι του με χατ τρικ στο 83′. Ο Μανόλο Ρέινα παρότι δέχθηκε πέντε γκολ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Μαγιόρκα, αφού προέβη σε σωρεία επεμβάσεων και δεν επέτρεψε το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς