17.9 C
Athens

Χένες: Η Μπάγερν ήταν λίγο τυχερή στο τέλος του αγώνα

Στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Ούλι Χένες, που παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό, βλέποντας την ομάδα του να φεύγει με τη νίκη.

Μιλώντας στο ΑΠΕ, ο πρόεδρος των Βαυαρών τόνισε ότι μετρούν οι τρεις βαθμοί, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο: «Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και φτάσαμε τους εννέα βαθμούς. Αυτό που μετρά, είναι ότι είμαστε αήττητοι. Η Μπάγερν δεν έπαιξε καλά, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν είχαμε καλή εικόνα και νομίζω ότι στο τέλος του αγώνα ήμασταν και λίγο τυχεροί».

Σε σχέση με τις φετινές βλέψεις της Μπάγερν και αν αυτές περιλαμβάνουν την κατάκτηση του τροπαίου, ο Ούλι Χένες δήλωσε ότι… δε βιάζεται: «Ενα, ένα τα βήματα. Δεν κοιτάζουμε από τώρα την κατάκτηση του τροπαίου. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη φιλοξενία των «ερυθρόλευκων»: «Ολα ήταν υπέροχα, τέλεια. Οι οπαδοί ενίσχυσαν την ομάδα τους, αλλά ήταν απόλυτα σωστοί. Νομίζω ότι κύλησαν όλα πάρα πολύ καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς