20.1 C
Athens

Μιλόγεβιτς: Πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια

Απογοητευμένος και υπεύθυνος για την ήττα, την πρώτη έπειτα από επτά διαδοχικές νίκες, δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», που θα βρουν σε λίγες ημέρες στον δρόμο τους τον Ολυμπιακό, ανέλαβε την ευθύνη για τη λανθασμένη εκ του αποτελέσματος τακτική προσέγγιση του αγώνα, ωστόσο, όπως τόνισε, πλέον κοιτάζει μόνο μέλλον και τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας του.

«Δεν είναι ωραίο όταν χάνεις ένα ντέρμπι, έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία. Είμαστε όμως επαγγελματίες και θα πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια.

«Δεν επέλεξα αμυντική τακτική, προσπαθήσαμε στο ξεκίνημα σύστημα 3-4-2-1, αυτό δεν είναι αμυντική τακτική. Μόλις όμως φανούν τρεις παίκτες στην άμυνα, αυτόματα χαρακτηρίζεται αμυντικό το σύστημα. Προσπαθήσαμε να εκπλήξουμε τη Παρτιζάν με διαφορετικό σχηματισμό, για να ελέγξουμε το χώρο και την μπάλα. Υπήρχαν μερικά διαστήματα στο παιχνίδι, όπου κάναμε καλά πράγματα και αυτό που θέλαμε, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο στο κέντρο. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό που αποφάσισα, έτσι το σκέφτηκα», δήλωσε ο 49χρονος τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς