16.2 C
Athens

«Τρέχει» για αμυντικό μέσο ο Νταμπίζας

Μερικές ώρες έχουν απομείνει μονάχα έως ότου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρωθεί οριστικά. Το γεγονός ασφαλώς ασκεί σημαντική πίεση στις ομάδες που ακόμα ψάχνονται για την τόνωση του δυναμικού τους και τέτοια είναι και ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» δεδομένων των οικονομικών συνθηκών έχει καταλήξει στην απόφαση να προβεί στην απόκτηση μόνο ενός αμυντικού μέσου και τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα επιδιώξει να κάνει πράξη την επιθυμία του και να κλείσει μία μεγάλη τρύπα, με τις πληροφορίες μάλιστα να θέλουν τον Νίκο Νταμπίζα να έχει βρει τον εκλεκτό του, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα διαρρεύσει.

Αντίθετα, παρά το γεγονός πως έλλειψη λύσεων έχει εντοπιστεί και στην επίθεση, δεν πρόκειται προς το παρόν, όπως αναφέρει η «Live Sport», να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε κίνηση, με το θέμα να παίρνει παράταση για τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» συνεχίζει τις επαφές για τη διατήρηση των πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων του συλλόγου, με τους νεαρούς, Ανδρέα Αθανασακόπουλο, Δημήτρη Σερπέζη, Χρήστο Σέχου και Γιώργο Βαγιαννίδη να συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτά. Εντούτοις μεταξύ του συλλόγου και του εκπροσώπου των τεσσάρων που είναι κοινός έχει παρουσιαστεί απόσταση ως το προς το οικονομικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να χαθούν δίχως κάποιο όφελος, μιας και τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς