16.2 C
Athens

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε τον Κουφό με μυθικό συμβόλαιο!

Μετά την... πόρτα του Ολυμπιακού για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, η ΤΣΣΚΑ στράφηκε στην εναλλακτική του Κώστα Κουφού τον οποίο και ανακοίνωσε για τα επόμενα δύο χρόνια

Στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη συνεχίζει την καριέρα του ο Κώστας Κουφός, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία των δύο πλευρών για την οποία έκανε λόγο το «sportando».

Ο πρώην σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη «ρώσικη αρκούδα», παρότι είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες του NBA, ενώ είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ο παίκτης θα εισπράττει το αστρονομικό ποσό των 6.000.000 ευρώ!

Εν ολίγοις ο Έλληνας ομογενής θα πλαισιώσει τον Κάιλ Χάινς και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Οθέλο Χάντερ που αποχώρησε για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, κάτι που σημαίνει πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης αποσύρεται οριστικά από την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Και μπορεί να ακούγονται διάφορα για τους αδερφούς Αγγελόπουλους, όμως δεν θυμόμαστε πολλές ομάδες να έχουν αρνηθεί τόσα χρήματα για έναν παίκτη τους του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο χρόνο.

Κάτι που ουσιαστικά απαντά σε όσους προσπαθούν να εμφανίσουν τον Ολυμπιακό και τους ιδιοκτήτες σε μια δυσχερή οικονομικά θέση…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς