24 C
Athens

Ο Περέιρα δεν τους θέλει

Η …εξυγίανση, ειδικά του Νότου, δίνει μεγάλη μάχη για να βολέψει τα δικά της παιδιά. Αφού τα κατάφερε με τον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη, επιχειρεί να κάνει το ίδιο με τους περισσότερους διαιτητές που κόπηκαν από τον πίνακα της Super League.

Δεν αρκείται στο να γίνουν απλά παρατηρητής και εκπαιδευτές διαιτησίας. Τους θέλει πιο ενεργούς. Να παίρνουν αποφάσεις στα παιχνίδια, να συμβουλεύουν τους διαιτητές που τα σφυρίζουν. Ο αίλουρος και τα τσιράκια του προσπαθούν να τους χώσουν στο VAR. Να βρίσκονται στα δωμάτια ελέγχου κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Κουκουλάκης είναι ενήμερος και δεν χαλιέται. Ο Τριτσώνης, που δήθεν χρεώθηκε την συνθήκη διαιτησίας, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Αλίμονο. Όμως η υπόθεση σκαλώνει προς το παρόν στον Περέιρα.

Ο Πορτογάλος έχει βάλει συνειδητά νερό στο κρασί του σε πολλά πράγματα αλλά αυτή την φορά είναι κάθετα αντίθετος. Δεν γουστάρει τους κομμένους διαιτητές γιατί διαφορετικά θα τους κρατούσε στον πίνακα. Υπήρχαν λόγοι που τους «έφαγε». Συγκεκριμένοι για τον καθένα. Ορισμένους τους υποβίβασε γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μέχρι να ξεκινήσει η λειτουργία του VAR στο πρωτάθλημα θα περάσουν μήνες. Ο Περέιρα επιμένει να ελέγχουν το σύστημα εν ενεργεία διαιτητές και όχι πρώην. «Τρελαίνει» τους εξυγιαντές αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί άλλο. Είναι και ο Βορράς που παρακολουθεί, αντιδρά και δυναμώνει στο πάρκο μέρα με την μέρα.

Ο Μάνταλος, ο Καλογερόπουλος, ο Αρετόπουλος, ο Θάνος και αρκετοί άλλοι περιμένουν στο ακουστικό τους. Όταν τους ρωτούν για το θέμα κάνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα. Είναι και αυτό μέρος του …παιχνιδιού που είναι σε εξέλιξη.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ολυμπιακός: Με Πασχαλάκη και αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία

Δείτε τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια μετά το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Δευτεραθλητής Ευρώπης ο εκπληκτικός Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ!

Τρίτη μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά κουπιά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζέγκεντ, με τον Στέφανο Ντούσκο να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στο μονό σκιφ και να δείχνει πανέτοιμος για την Ολυμπιάδα του Παρισιού

Η καρμανιόλα των 9/10 μπρέικ απειλεί τον Ολυμπιακό που ψάχνει κόντρα στην Μπαρτσελόνα μια ακόμα υπέρβαση

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με ένα τεράστιο διπλό από τη Βαρκελώνη και ο Γιώργος Χαλάς εξηγεί τις μεγάλες δυσκολίες που περιμένουν τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ, όπου καλούνται να πάνε κόντρα σε μια παράδοση που έχει μόλις μια εξαίρεση την τελευταία πενταετία