15.6 C
Athens

Οκτώ μεταγραφές και ένας τερματοφύλακας

Αυτές τις ώρες, οι παίκτες του Άρη δοκιμάζονται σε μια προετοιμασία που διαφέρει με το survivor στο… φαγητό. Δεν περιορίζονται στο φακόρυζο, αλλά, στο μενού υπάρχει αρκετή πρωτεΐνη και υδατάνθρακας. Μια ομάδα που δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο, προετοιμάζεται στο Βέρμιο υπό τις οδηγίες του Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σχήμα με ποδοσφαιριστής που θα κρατήσει έτσι κι αλλιώς από την περσινή ομάδα, έχει ήδη ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές, αλλά, θα χρειαστεί τουλάχιστο οκτώ ακόμη για να σταθεί στα πόδια του και να μην μπει σε περιπέτειες.
Στο Βέρμιο θα καταλήξει για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει λάβει σχετική αναφορά και μένει να διαπιστώσει αν θα τους στείλει σπίτι τους για να επιλέξει καλύτερους, ώστε να οδηγήσουν τον Άρη σε σίγουρα μονοπάτια.
Παράλληλα, ο Ισπανός έχει κάνει μια σειρά από προτάσεις στη διοίκηση που σπεύδει να γεμίσει το ρόστερ. Μια από τις προτεραιότητες δε, είναι η απόκτηση τερματοφύλακα.
Ξένος κατά προτίμηση που θα προσαρτηθεί στους Αναγνωστόπουλο και Καντοιμίρη (όταν οριστικά συμφωνήσει).
Η ομάδα που ολοκλήρωσε τη περσινή χρονιά έχει πολλές αδυναμίες έναντι των πιο μέτριων της μεγάλης κατηγορίας. Κατά συνέπεια, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Κι αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από τα φιλικά παιχνίδια, που θα γίνουν η… ακτινογραφία για όσα κομμάτια λείπουν, από ομάδα η οποία παίζει για ένα στόχο, σε πρώτη φάση, την παραμονή της.
Εκτός κι αν υπάρχουν μεγαλύτερες βλέψεις, σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που θα γίνουν από τώρα και στο εξής και θα είναι πολύ καλύτερες από τις τρεις πρώτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς