15.6 C
Athens

Η Γουλβς πέταξε τη Λίβερπουλ εκτός Κυπέλλου

Την έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας πέτυχε η Γουλβς επικρατώντας της Λίβερπουλ με 2-1 και την έθεσε εκτός συνέχειας

Την μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου Αγγλίας πραγματοποίησε η Γουλβς επικρατώντας με 2-1 της Λίβερπουλ.

Οι ρεντς, που παρατάχθηκαν με πολλά ανέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους, λόγω της πρόθεσης του Γιούργκεν Κλοπ να προχωρήσει σε διευρυμένο ροτέισον, δεν τα κατάφερα.
Έτσι η Λίβεπουλ γνώρισε τη δεύτερη συνεχόεμνη ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις της μέσα στο 2019, μένοντας εκτός από ένα στόχο της

Η Λίβερπουλ έχασε μόλις στο 6′ λεπτό τον Λόβρεν με τραυματισμό και με δεδομένο ότι είχε ήδη αρκετούς αναπληρωματικούς στο αρχικό σχήμα, είδε την Γουλβς να είναι πιο κινητική.
Η Γουλβς άνοιξε το σκορ στο 38’ όταν ο Μίλνερ έκανε τραγικό λάθος στο κέντρο και ο Ραούλ Χιμένες πήρε όλα τα μέτρα και με δυνατό δεξί νίκησε τον Μινιολέ για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη κι ευτύχησε να ισοφαρίσει το σκορ στο 51’ με τον Οριγκί . Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρούμπεν Νέβες με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έδωσε ξανά προβάδισμα στην Γουλβς (2-1). Στο 69′ ο Σακίρι είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 70′ ο Κλοπ έκανε διπλή αλλαγή με Σαλάχ και Φιρμίνο, όμως τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει και η Γουλβς πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούντι, Μπένετ, Μπολί, Κοάντι, Κάστρο (75′ Ντόχερτι), Ρούμπεν, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Νέβες, Ζότα (52′ Καβαλέιρο), Χιμένες (83′ Ελντερ Κόστα).

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Λόβρεν (6′ Χούβερ), Μορένο, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Καμάτσο, Τζόουνς (70′ Φιρμίνο), Στάριτζ (70′ Σαλάχ), Σακίρι, Οριζί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς