Δίωξη στον πρόεδρο του Κισσαμικού Αντ. Ροκάκη από την ΕΠΟ λόγω… διαιτησίας

Η ανακοίνωση σε βάρος του Διαμαντόπουλου στον αγώνα κυπέλλου με τον Κισσαμικό, οδηγεί στο σκαμνί τους Χανιώτες

Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ Γ. Λαίνη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αντωνίου Ροκάκη, προέδρου της ΠΑΕ Κισσαμικός, μετά τα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος της διαιτησίας στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Για την διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό η ΠΑΕ Κισσαμικός, είχε εκδώσει ανακοίνωση. Σε αυτήν ανέφερε:

«Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ο κ. Διαμαντόπουλος φρόντισε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα είδε την “εφεύρεσή” του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ.

Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας.

Έχουν δει φέτος τα μάτια μας πολλά στο πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι ούτε το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε εξαίρεση στα όσα γίνονται, που όπως φαίνεται για κάποιος λόγους γίνονται και δεν είναι απλά σύμπτωση τα επαναλαμβανόμενα και σοβαρά λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να το απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τέτοιες διαιτησίες και να προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά, με αποτέλεσμα – εκτός του εκνευρισμού που προκαλούν στον κόσμο – να “οδηγούν” σε συμπεράσματα τους “υγιείς” ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι κάθε άλλο παρά διανύουμε περίοδο εξυγίανσης.

Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ έστω και την ύστατη στιγμή να πάρει τα “ηνία” της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο».

Απειλείται με -30 β. ο Απόλλων Λάρισας

Οι περιπέτειες του Απόλλωνα Λάρισας συνεχίζονται. Μία μέρα μετά την επιβολή της αφαίρεσης 6 βαθμών μέχρι την εξόφληση των Κανουλά και Δημολιού, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε την επιβολή ποινών, που αθροιστικά φτάνουν την αφαίρεση 24 βαθμών από τη θεσσαλική ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Λάρισας καλείται να εξοφλήσει 8 ποδοσφαιριστές (Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Ανδρέου, Φιρινίδης, Σουλίδης, Καρακατσάνης, Τσιλούλης) εντός τριών εργάσιμων ημερών (δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου), για καθέναν εκ των οποίων έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών. Αν προσθέσουμε τις σημερινές και τις χθεσινές αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου, ο Απόλλων Λάρισας απειλείται συνολικά με αφαίρεση 30 βαθμών.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Βόμβα από τις ΗΠΑ: Κυρώσεις στο μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Φέλιξ Μπίτζιο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση του Predator (vid)

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε την επιβολή κυρώσεων στο μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φέλιξ Μπίτζιο και σε άλλα τρία πρόσωπα αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση υποκλοπών του Predator

Έντονα παράπονα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Άλλα σχεδιάσαμε κι άλλα κάναμε»

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε άγριο χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε πως έκαναν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαν σχεδιάσει

Λιόλιος: Έγιναν προεκλογικά έκνομες ενέργειες, θέλουμε καθαρό μπάσκετ κι όσοι το μολύνουν πρέπει να φύγουν

Μετά τον χθεσινό του θρίαμβο ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη τετραετία ενώ αποκάλυψε πως προεκλογικά έγιναν έκνομες ενέργειες που θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης

Στον ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Λόβρεν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον Δικέφαλο του Βορρά και πιάνει άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός: Το πανό των Κύπριων οπαδών του για την τούρκικη εισβολή με το μήνυμα «κανείς δεν ξεχνά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά «Νεόφυτος...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Τραυματισμός για Σαλασάρ: Χάνει τον μαέστρο της η Μπράγκα ενόψει Ολυμπιακού

Μια πολύ σοβαρή απώλεια καλείται να διαχειριστεί τις επόμενες...