Η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε από την Αυστραλία και απειλεί με μηνύσεις

Τι ανέθεσε στον δικηγόρο της, τι προτίθεται να κάνει με την περιουσία του συζύγου της

Οι φήμες ήθελαν τη Βικτώρια Καρύδα να μην επιστρέφει από την Αυστραλία, αλλά αυτό προφανώς αφορά την πρόθεσή της για την μελλοντική ζωή της. Δεν ήταν δυνατόν να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, έστω και μόνο για να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες που προέκυψαν από τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Ετσι, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τελική της απόφαση για το πού θα συνεχίσει τη ζωή της, η χήρα του Γιάννη Μακρή βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και το πρώτο της ραντεβού ήταν με το δικηγόρο της.

Ο Νίκος Αγαπηνός είναι ο δικηγόρος που θα τη βοηθήσει να βάλει σε τάξη τη ζωή της αλλά και τη ζωή των παιδιών της, καθώς στο δικηγορικό του γραφείο ανέθεσε όλα τα διαδικαστικά που αφορούν την περιουσία του συζύγου της αλλά και τα κληρονομικά δικαιώματα των παιδιών της.

Η ίδια απ’ ό,τι προέκυψε τόσο από τις καταθέσεις της στην αστυνομία, όσο και από τις έρευνες των αρχών, δεν έχει καν γνώση για την ακριβή περιουσία του Γιάννη Μακρή και τις δουλειές του και αυτό όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι προς όφελός της, αφού έτσι δεν κινδυνεύει και η ίδια.

Πέρα όμως από τα διαδικαστικά που αφορούν την περιουσία του συζύγου της, ανέθεσε κάτι ακόμα στον Νίκο Αγαπηνό: Την αντιμετώπιση των ΜΜΕ, απέναντι στα οποία θα ακολουθήσει πολύ σκληρή γραμμή.

Η Βικτώρια Καρύδα φέρεται να είναι έξαλλη από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της. Είναι κάτι που έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην ίδια και την οικογένειά της. Εκτός αυτού, το συγκεκριμένο υλικό προέρχεται από τις κάμερες του σπιτιού της, κάτι που σημαίνει πως αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο που έχει περιέλθει παρανόμως σε χέρια τρίτων.

Απειλεί λοιπόν να κινηθεί νομικά σε κάθε μέσο που θα συνεχίσει να προβάλλει τέτοιο περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της: «Η σύζυγος του δολοφονηθέντα Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεών της στην δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός. Αρχικά, η κυρία Καρύδα ενημερώνει το σύνολο του ελληνικού Τύπου ότι αντιτίθεται πλήρως στην προβολή του οπτικοακουστικού υλικού της δολοφονίας του συζύγου της και ότι θα κινηθεί νομικά σε κάθε μέσο που θα συνεχίσει τη προβολή του παρά τη θέλησή της», όπως αναφέρει ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο που έχει συντάξει η Βικτώρια Καρύδα μαζί με το νομικό της παραστάτη και αναμένεται να σταλεί άμεσα στα μέσα ενημέρωσης αναφέρει: «Με άγνωστο, όχι νόμιμο και πάντως χωρίς τη δική μου συναίνεση και συγκατάθεση έχει περιέλθει εις χείρας τρίτων βίντεο από τις εσωτερικές κάμερες της οικίας του δολοφονηθέντος συζύγου μου, Ιωάννη Μακρή. Σαν γνωστοποιώ την πλήρη αντίθεσή μου στην προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, καθώς αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, εκθέτει σε κίνδυνο εμένα και τα παιδιά μου και προσβάλλει τη μνήμη του θανόντος. Επιφυλάσσομαι των ποινικών και αστικών αξιώσεων σε περίπτωση που υπάρχει μετάδοση του εν λόγω απαγορευμένου οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο επαναλαμβάνω ότι έχει έρθει στην κατοχή σας παρανόμως».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της Euroleague το comeback της Ζαλγκίρις

Στη δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της διοργάνωσης πρωταγωνίστησε η Ζαλγκίρις Κάουνας, επιστρέφοντας από το -27 κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο

Αρμάνι – Ζαλγκίρις 82-85: Αδιανόητη ανατροπή από το -27 για τους αλύγιστους Λιθουανούς!

Η Ζαλγκίρις νίκησε μέσα στο Μιλάνο επιστρέφοντας από το -27 σε μια από τις απίθανες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Ρεάλ – Παναθηναϊκός 90-86: Ανεπαρκής κόντρα στους ντεφορμέ Μαδριλένους

Ο Παναθηναϊκός έχασε πολύ εύκολα (αν και με άκρως κολακευτική διαφορά) από μια Ρεάλ που δεν θυμίζει σε τίποτε το περυσινό «εξπρές» και οι δυο φιναλίστ της Euroleague ισοβαθμούν πλέον στο 2-2

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε μια συγκινητική τελετή τον αποχαιρέτησαν οι συμπαίκτες του σε Παναθηναϊκό και Εθνική (pics)

Για το τελευταίο του ταξίδι ξεκίνησε σήμερα ο Τζορτζ Μπάλντοκ....

Ολυμπιακός – Μπουρζ 53-88: Νέα βαριά ήττα για τις Ερυθρόλευκες στη EuroLeague Women

Δεύτερη βαριά ήττα στη EuroLeague Women γνώρισε ο Ολυμπιακός...

Μεσίνα: Άθλια η εμφάνιση μας τα τελευταία 15 λεπτά, ζητάμε συγγνώμη

Απίθανα πράγματα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο Μιλάνο, από...

Καλάβρυτα: Παραλίγο τραγωδία με ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές

Παραλίγο τραγωδία στο πρωινό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ με 15...

Δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της Euroleague το comeback της Ζαλγκίρις

Στη δεύτερη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της διοργάνωσης πρωταγωνίστησε η Ζαλγκίρις Κάουνας, επιστρέφοντας από το -27 κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο

Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με το ΙΧ του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε γειτονιά του Τυρνάβου,...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/10)

Η εκτός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού...