16.2 C
Athens

Γουεστ Χαμ και Φούλαμ «γλυκοκοιτάζουν» τον Κώστα Φορτούνη

Αρκετές ομάδες της Αγγλίας, έχουν στο στόχαστρο τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, και δεν αποκλείεται να κάνουν κάποια κίνηση

Γουέστ Χαμ και Φούλαμ φαίνεται ότι είναι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη.

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, κάτι το οποίο φαίνεται και από τους εντυπωσιακούς του αριθμούς από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι γνωστό ότι έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων από το εξωτερικό, δύο από τις οποίες φαίνεται ότι είναι η Γούεστ Χαμ και η Φούλαμ.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Γούεστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και παρακολούθησε το ματς της εθνικής με την Φινλανδία εκτός από τον Κούτρη όπως σας αναφέραμε το Σάββατο (17/11), «τσέκαρε» και τον Φορτούνη.

Φυσικά, ο Ουσίγιος γνωρίζει καλά τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού από τη θητεία του στους Πειραιώτες και απλά είδε σε τι κατάσταση βρίσκεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Και η Φούλαμ έχει καλή άποψη για τον Φορτούνη και όπως φαίνεται ενδιαφέρεται για αυτόν, αφού προπονητής της είναι εδώ και μία εβδομάδα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος τον γνωρίζει από την εθνική Ελλάδος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς