15.6 C
Athens

Πρόεδρος για κλάματα

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αποδεικνύεται καθημερινά πολύ λίγος για να βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας. Καλύτερα να μην αναφερόταν καθόλου στη διαιτησία κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ. Μετά από μία χρονιά που διαλύθηκε το …σύμπαν, που δεν τόλμησε να κάνει τελικό κυπέλλου με Έλληνα διαιτητή, εμφανίστηκε στα μέλη της ομοσπονδίας, στους εκπροσώπους της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ και μίλησε για το …VAR.

Ποιο VAR; Αυτό που θαααααα έρθει; Που θα έχει τον Κουκουλάκη στο δωμάτιο ελέγχου; Πλάκα μας κάνεις Γραμμένε; Μόλις αρχίσει να λειτουργεί το VARδεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.

Ας μας πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ τι έγινε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε τον Μάιο. Τα ξέχασε; Τον οπλοφόρο Ιβάν; Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ήταν 0-0 στον αγωνιστικό χώρο και έγινε 1-0 στα αποδυτήρια; Για τα πολλά πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό δεν είχε κάτι να σχολιάσει; Για τα γκολ οφσάιντ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο και στον ΠΑΣ Γιάννινα; Για το πέναλτι φάντασμα του Βάτσιου υπέρ της ΑΕΚ; Για την μπούκα του Μελισσανίδη στα αποδυτήρια στο ματς ΑΕΚ-Ξάνθη όταν τα «έχωσε» στον Διαμαντόπουλο; Για το πέναλτι που ανακάλυψε ο Στυλιαράς στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα υπέρ των γηπεδούχων; Ο Θάνος στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ υπέρ των φιλοξενούμενων;

Γαργάρα έγιναν όλα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Έπαθε …αμνησία πριν μπει στην αίθουσα. Πιο αντρίκειο θα ήταν να παραδεχθεί την πραγματικότητα. Όμως την έχει αποδεχθεί. Την κατάπιε αμάσητη. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι δεν κάνει κάτι για να αλλάξει η κατάσταση. Είναι ανίκανος και ελάχιστος. Ποιος υπέγραψε για να μπει ο Τριτσώνης στο πάνελ επιτροπής της ΟΥΕΦΑ; Ο Γραμμένος. Ο “δικός μας” πρόεδρος, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του Ιβάν. Έκανε δηλαδή αυτό που ήθελε ο Μελισσανίδης. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Γραμμένε, μέχρι και η Ένωσή σου σε «ψάχνει» για τις αξιολογήσεις που έγιναν από τον …Περέιρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς