Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές (vid)

Νεκρός είναι, σύμφωνα πάντα με ισραηλινές πηγές, ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ στο αρχηγείο της οργάνωσης στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό.

Οι πληροφορίες έρχονται από ισραηλινές πηγές, οι οποίες μεταδίδονται και στα Μέσα του Ισραήλ και κάνουν λόγο πως τελικά, όντως ο Νασράλα βρισκόταν στο κτήριο της Χεζμπολάχ την ώρα της επίθεσης και έχασε τη ζωή του.

Το Κανάλι 12 μετέδωσε την εκτίμηση ότι ο Χασάν Νασράλα σκοτώθηκε στο χτύπημα στη Βηρυτό. «Η εκτίμηση στο Ισραήλ: Ο Νασράλα εξουδετερώθηκε» ήταν το μήνυμα που περνούσε από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Την ίδια ώρα το Κανάλι 13 ήταν περισσότερο προσεκτικό: «Συγκρατημένη αισιοδοξία στο Ισραήλ: Το χτύπημα στον Νασράλα πέτυχε».

Υπενθυμίζεται πως σε θρίλερ είχε εξελιχθεί η υπόθεση του Νασράλα μετά την επίθεση του Ισραήλ, η οποία ήταν η μεγαλύτερη που δέχθηκε η Βηρυτός εδώ και 18 χρόνια, καθώς ισοπεδώθηκαν συνολικά τέσσερα κτήρια με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα.

Διαψεύδει η Χεζμπολάχ

Νωρίτερα πάντως, πηγές της Χεζμπολάχ έλεγαν πως ο Χασάν Νασράλα, «είναι καλά». Το ιρανικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε επίσης ότι ο Νασράλα είναι «ασφαλής». Ωστόσο ένας υψηλόβαθμος Ιρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας είπε στο πρακτορείο Reuters ότι η Τεχεράνη ερευνά την τύχη του Νασράλα.

Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι κατηγόρησε το Ισραήλ για «πόλεμο γενοκτονίας» και σχολίασε, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ότι οι σημερινές επιθέσεις στα νότια προάστια της Βηρυτού δείχνουν ότι το Ισραήλ «δεν ενδιαφέρεται» για τις προσπάθειες κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Αταμάν: Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν κάναμε καλή προετοιμασία

Το σχόλιο του Τούρκου τεχνικού των Πρασίνων για την «κακή προετοιμασία» της ομάδας του το καλοκαίρι και το ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Δ. Γιαννακόπουλο για την επένδυσή του

Μπαρτζώκας: Δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά σε αυτούς τους 10 μήνες, να κρατήσουμε ζωντανό το κίνητρο όλων

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αφού ξεκαθάρισε ότι στους 10 μήνες μίας απαιτητικής σεζόν «δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά», μίλησε και για τη διαχείριση των ξένων παικτών που για την ώρα δεν τον δυσκολεύει

Παπανικολάου: Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ως αρχηγός του Ολυμπιακού στη...

LIVE Streaming η συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ

Δείτε σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο YouTube τη συνέντευξη Τύπου του Super Cup, που φιλοξενείται στη Ρόδο

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Οσμάν η επτάδα των ξένων για το Σούπερ Καπ

Χωρίς τον Τσεντί Οσμάν θα παραταχθεί στο επερχόμενο Σούπερ...

Θύρα 7 για μεταγραφή Γιαζιτζί: «Τον ενημερώνουμε πως όποιος είναι μέλος του Ολυμπιακού απαγορεύεται να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων»

Με ανάρτησή της η Θύρα 7 τοποθετήθηκε για την επικείμενη μεταγραφή του Γιουσούφ Γιαζιτζί στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως οποιοσδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας «απαγορεύεται να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων»

Η πρώτη αποστολή του Πουρσαϊτίδη στον Βόλο

Με 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Βόλου για...

Παρί – Ρεν 3-1: Μπαρκολά λαμπρός οδηγεί τους πρωταθλητές

Με κορυφαίο για ακόμη ένα παιχνίδι τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά,...

Μίλαν – Λέτσε 3-0: Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τους ανεβασμένους Ροσονέρι (vid)

Η Μίλαν έστησε πάρτι νίκης απέναντι στην Λέτσε για...

Αταμάν: Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν κάναμε καλή προετοιμασία

Το σχόλιο του Τούρκου τεχνικού των Πρασίνων για την «κακή προετοιμασία» της ομάδας του το καλοκαίρι και το ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Δ. Γιαννακόπουλο για την επένδυσή του