Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Ο Κοτάρσκι έδωσε το σύνθημα και ο Δικέφαλος απέβαλε το άγχος με τεσσάρα στη Θεσσαλία (vid)

Οι μεγάλες επεμβάσεις του Κοτάρσκι έδιωξαν το άγχος του ΠΑΟΚ, ο οποίος με παίκτη παραπάνω από το 35' έβαλε τέσσερα γκολ στη Θεσσαλία και ο Τσάλοφ πανηγύρισε το πρώτο του

Την τέταρτη νίκη του σε πέντε αγωνιστικές πανηγύρισε στη φετινή Super League ο ΠΑΟΚ που πέρασε με 1-4 από την έδρα του Βόλου και βρίσκεται -για την ώρα- μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Μαγνησίας έβαλε δύσκολα στους Ασπρόμαυρους για αρκετή ώρα και παρά το γεγονός πως από το 34ο λεπτό και μετά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Φεράρι. Μία φάση που δημιούργησε δικαιολογημένα παράπονα στους γηπεδούχους, καθώς πριν ο Φεράρι τραβήξει τον Τισουντάλι και δεχθεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ του Σάστρε πάνω στον Καλογερόπουλο, το οποίο δεν έδωσε ποτέ ο διαιτητής Τσαγκαράκης.

Ντεμπούτο για Κόλεϊ και Μπακαγιόκο με τα ασπρόμαυρα, τέταρτο γκολ για τον πρώτο σκόρερ φέτος του ΠΑΟΚ Τάισον και τέρμα ψυχολογίας για τον Τσάλοφ που άνοιξε λογαριασμό με τον πιο απίθανο τρόπο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Βόλος έχασε τριπλή ευκαιρία να προηγηθεί με τη… σέντρα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά ο Κοτάρσκι με ένα απίθανο κρεσέντο επεμβάσεων – με αποκορύφωμα την εκτέλεση πέναλτι του Άλτμαν – κράτησε το μηδέν και επέτρεψε στους συμπαίκτες του να κάνουν το παιχνίδι τους με μεγαλύτερη ηρεμία στη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις γραμμές του και πίεσε περισσότερο. Κάπως έτσι ήρθαν οι πρώτες φάσεις στον αγώνα για τους Ασπρόμαυρους με Μουργκ και Τισουντάλι να μην μπορούν να σκοράρουν από πλεονεκτικά σημεία.

Τελικά το γκολ για την ομάδα του Λουτσέσκου ήρθε στο 24′. Ο Φεράρι έσπρωξε τον Ντεσπόντοφ για να μην έχει ισορροπία μετά τη σέντρα του Μπάμπα από τα αριστερά, ο Τσαγκαράκης υπέδειξε το πέναλτι και ο Σβαμπ για τρίτη φορά φέτος από την άσπρη βούλα έγραψε το 0-1.

Στη φάση του πέναλτι στο 23′, ο Τσαγκαράκης υπέδειξε και κίτρινη κάρτα στον Φεράρι, ενώ στο 34′ αντίκρισε και δεύτερη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα αποδυτήρια με κόκκινη, σε μια φάση που οι Θεσσαλοί διαμαρτυρήθηκαν (σωστά) πως ξεκίνησε από φάουλ του Σάστρε στον Καλογερόπουλο.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1 και τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο πλούσιο σε θέαμα και γκολ, με το 0-1 του ημιχρόνου να γίνεται 1-3 μέχρι το 60ο λεπτό.

Αρχικά στο 54′ οι παίκτες του Δικεφάλου άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα μετά από σουτ του Μαντί Καμαρά που κόντραρε πάνω στον Μουργκ και τον έχρισε σκόρερ.

Η απάντηση του Βόλου ήταν άμεση. Η ομάδα της Μαγνησίας μπήκε ξανά στο παιχνίδι με κεφαλιά του Μεντιέτα στο 57′ μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ. Η χαρά για τους γηπεδούχους δεν κράτησε για πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Τάισον έβαλε ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι.

Ο Γκλάβτσιτς έκανε αβίαστο λάθος, ο Τισουντάλι κέρδισε, κουβάλησε την μπάλα και πάσαρε στον σωστό χρόνο στον Βραζιλιάνο εξτρέμ του Δικεφάλου που με εξαιρετικό πλασέ έφτασε τα 4 γκολ τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα οι Ασπρόμαυροι κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές και η ομάδα του συνέχισε να έχει την υπεροχή. Ο Ντεσπόντοφ σκόραρε στο 69′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ.

Δύο δοκάρια μέχρι το τέλος για τον ΠΑΟΚ με Μουργκ και Μαντί Καμαρά, αρκετή διάθεση και φάσεις και τέταρτο γκολ με τον… πιο απίθανό τρόπο. Ο Κόβατς πήγε να κάνει το βολέ, ο Τσάλοφ άπλωσε το πόδι ενώ ήταν εκτός περιοχής και η μπάλα από την κόντρα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-4.

Βόλος (Χοακίν Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς (72’ Κόμπα), Ασεχνούν (40’ Σμέλερς), Μεντιέτα, Άλτμαν (61’ Βιγιαφάνες), Κόντε (61’ Κόσζτα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα (68’ Ότο), Καμαρά, Σβαμπ (67’ Μπακαγιόκο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (79’ Σορετίρε), Τισουντάλι (67’ Τσάλοφ)

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ 1-4

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Σκόρερ: 56′ Μεντιέτα / 24′ πεν. Σβαμπ, 54′ Μουργκ, 60′ Τάισον, 89′ Τσάλοφ

Κίτρινες: Φεράρι, Μεντιέτα, Κόβατς / Μπάμπα

Κόκκινες: Φεράρι / –

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Παναιτωλικός – Αστέρας 1-1: Οι Αρκάδες άντεξαν με 10 παίκτες στο ντεμπούτο του Μακελελέ

Τα πάντα εκτός από νικητή είχε το ντεμπούτο του...

Φενέρ – Γαλατά 1-3: Πήρε το ντέρμπι κορυφής και μαζί αέρα 5 βαθμών πριν τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η κυριαρχία της Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία. Η ομάδα...

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Ο Μανού Γκαρθία τιμώρησε το ερυθρόλευκο ναυάγιο

Η τραγική εικόνα των Πειραιωτών τιμωρήθηκε σκληρά από τον Μανού Γκαρθία που με γκολ και ασίστ έβαλε την εκτός και τόπου και χρόνου ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε βαθιά κρίση

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν μπορώ να βρεθώ στο μνημόσυνο του πατέρα μου, άδικη η δικαστική απόφαση και ακραία η τιμωρία μου»

Με αναφορές στους αδερφούς Αγγελόπουλους και επίκληση στο συναίσθημα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε «άδικη» και «ακραία» την τιμωρία του για τα instagram stories της περασμένης σεζόν ενώ άφησε αιχμές για τη «βιασύνη» της Δικαιοσύνης να τον τιμωρήσει παρότι στην Ελλάδα κινούνται αργά οι διαδικασίες

Προπόνηση στο Τράπανι ο Ολυμπιακός, ατομικό για ΜακΚίσικ και Έβανς

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής για την...

GP Σιγκαπούρης: Κυριαρχική pole για Νόρις, πίσω του ο Φερστάπεν

Ο Λάντο Νόρις ήταν κυρίαρχος στις κατατακτήριες δοκιμές της...

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 0-3: Επιβλητική και αποτελεσματική με την αύρα του Τζάκσον

Η Τσέλσι πέρασε άνετα από την έδρα της Γουέστ...

Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ 26-18: Θρίαμβος για τον ΟΦΝΙ, κατέκτησε το Super Cup στο χάντμπολ Γυναικών

Με τίτλο ξεκίνησε τη σεζόν στο χάντμπολ Γυναικών η...

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: Η ανάκρουση του εθνικού ύμνου στο Καλλιμάρμαρο πριν το τζάμπολ (vid)

Το Παναθηναϊκό Στάδιο γέμισε ασφυκτικά αρκετές ώρες πριν από...

Παναιτωλικός – Αστέρας 1-1: Οι Αρκάδες άντεξαν με 10 παίκτες στο ντεμπούτο του Μακελελέ

Τα πάντα εκτός από νικητή είχε το ντεμπούτο του...

Φενέρ – Γαλατά 1-3: Πήρε το ντέρμπι κορυφής και μαζί αέρα 5 βαθμών πριν τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η κυριαρχία της Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία. Η ομάδα...

Διομήδης – Μεράν 29-30: Πρόκριση στον 2ο γύρο του EHF Cup παρά την ήττα

«Γλυκιά» ήττα υπέστη ο Διομήδης Άργους από τη Μεράν...

Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Ο Μανού Γκαρθία τιμώρησε το ερυθρόλευκο ναυάγιο

Η τραγική εικόνα των Πειραιωτών τιμωρήθηκε σκληρά από τον Μανού Γκαρθία που με γκολ και ασίστ έβαλε την εκτός και τόπου και χρόνου ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε βαθιά κρίση