Μαρινάκης για Ποντένσε: «Αυτά που ζητάει το κάνουν πολύ δύσκολο, θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην κλήρωση του Ολυμπιακού, τη στόχευση που έχει ο σύλλογος τη σεζόν 2024/25 και τοποθετήθηκε για το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε εξηγώντας πως «ο τρόπος που σκέφτεται και όσα ζητάει το κάνουν πολύ δύσκολο»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε για τα μεταγραφικά ζητήματα και την υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε που υπάρχει εδώ και μήνες στο προσκήνιο.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ βρέθηκε στη Νιόν στο πλαίσιο της κλήρωσης της League Phase του Europa League και είδε τους οχτώ αντιπάλους του Ολυμπιακού ενώ στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στην COSMOTE TV τόσο για την ομάδα Νέων όσο και για τη σεζόν 2024/25, ανοίγοντας και το κεφάλαιο των μεταγραφών έπειτα από σχετική ερώτηση.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε συνολικά πως πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και στα νέα παιδιά της ομάδας ενώ αναφορικά με τον Πορτογάλο έκανε λόγο για υψηλές απαιτήσεις, τονίζοντας παράλληλα πως οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την υπέρβαση με τον Νταβίντ Κάρμο.


Αναλυτικά όσα ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Εμείς μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι καλό, κάτι πολύ καλό και το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Όλο το καλοκαίρι ακούμε ονόματα, εμείς μπορεί να διαψεύδουμε μια δύο φορές αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μας.

Αναφορικά με το θέμα του Ποντένσε, μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Θα πρέπει να μην ξεφεύγουμε, να έχουμε το γνώθι σαυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τις μεταγραφές αλλά και τα νέα παιδιά. Κοιτάζουμε την αγορά αλλά οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να είναι κάτι πολύ, κάτι πολύ λογικό. Κάναμε την υπέρβασή μας με τον Κάρμο που ήταν κάτι πάρα πολύ ακριβό για τα ελληνικά δεδομένα και έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή μας. Τα καλύτερα έρχονται».

Για το Europa League και την επιτυχία της ομάδας Νέων αλλά και τη στόχευση του Ολυμπιακού υποστήριξε:

Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Επίσης την εμπειρία που έχουμε από όλους μας τους αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Να πάρουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο έτοιμοι αφού τώρα πλέον μετά την επιτυχία μας στο Conference League οι αντίπαλοι μας υπολογίζουν πολύ περισσότερο και θα είναι καλά προετοιμασμένοι, θα μας έχουν παρακολουθήσει πολύ περισσότερο. Πρέπει και εμείς να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο από ότι είχαμε κάνει μέχρι σήμερα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και την ομάδα μας, όμως χρειάζεται να κάνουμε υπομονή. Είναι κάποια νέα παιδιά που είδατε τι έχουν πετύχει, και στη Βραζιλία. Να δώσουμε χρόνο σε αυτά τα παιδιά ώστε να δείξουν τι μπορούν να κάνουν στο υψηλότερο επίπεδο αλλά και στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη. Και γιατί όχι όταν ο τελικός είναι στο σπίτι του προπονητή μας και του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way; Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Όταν εγώ μιλούσα για ευρωπαϊκές νίκες και τρόπαια πριν 14 χρόνια ορισμένοι στη χώρα μας μπορεί να χλεύαζαν. Είδατε ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα και πολύ μεγάλες νίκες έχει γευτεί στην Ευρώπη και το ευρωπαϊκό κύπελλο είναι κάτι που αξίζαμε και οι αντίπαλοί μας ήταν μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουμε με μεγάλη όρεξη για νέες διακρίσεις.

Όπως ακούσαμε δεν ήταν μόνο η επιτυχία του Conference League αλλά είμαστε η μοναδική ομάδα που πανηγύρισε δύο τίτλους στην Ευρώπη, μαζί με το Youth League. Ο Ολυμπιακός έχει μπει πλέον μέσα στα ευρωπαϊκά σπίτια, ακόμα και στη Βραζιλία είδαμε 40 χιλιάδες κόσμο να ζητωκραυγάζουν για την ομάδα τους αλλά να βλέπουν και μια άλλη μεγάλη ομάδα να παίζει πάρα πολύ καλά και ίσως και να αξίζει τη νίκη.

Αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι σπουδαίο για τον τόπο μας και θα ήθελα να υπάρξει συνέχεια. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για τις άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε καλή πορεία και σήμερα είχε μια καλή κλήρωση, μπορεί να προχωρήσει. Είδαμε και τον Παναθηναϊκό που κέρδισε και προχωρά, είναι καλά νέα για την Ελλάδα αυτά.

Πρέπει όλοι οι υγιείς φίλαθλοι να θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου»

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...