Άρης: Η οικονομική υπέρβαση του Θ. Καρυπίδη για Μορόν έχει δημιουργήσει ρεαλιστικές συνθήκες νέου συμβολαίου

Ο Άρης είναι διατεθειμένος να δώσει στον Μορόν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία του με μία σημαντική υποσημείωση και ο Ισπανός στράικερ σκέφτεται σοβαρά πλέον την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη για -τουλάχιστον- έναν ακόμη χρόνο

Ο Άρης θέλει διακαώς να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Λορέν Μορόν και γι’ αυτό κινείται αποφασιστικά προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον Ισπανό στράικερ, που πλέον το σκέφτεται σοβαρά να βάλει την υπογραφή του για να παραμείνει -τουλάχιστον- μέχρι το επόμενο καλοκαίρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Και λέμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι καθώς δεδομένα το όνομά του «παίζει» αρκετά ειδικά στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία η διοίκηση του Άρη με απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη κρατάει κλειστές πόρτες όλο το καλοκαίρι. Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως πρόσφατα απέρριψε και τη μοναδική -έως τώρα- επίσημη πρόταση από την πλούσια αγορά των Σαουδαράβων, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις για την πώλησή του με ένα ποσό μικρότερο των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης για τις όποιες διαπραγματεύσεις για την πώληση του Λορέν Μορόν, τη στιγμή που στην Αλκμήνης κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στο ρόστερ με νέο τριετές συμβόλαιο. Σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, δεν αποκλείεται να μπει και υποχρεωτική ρήτρα εξαγοράς του 30χρονου άσου, η οποία θα «αγγίζει» τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Άρης είναι διατεθειμένος να δώσει στον Μορόν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία του (κοντά στις 850.000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές του) σε μία ακόμη φετινή οικονομική υπέρβαση στον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Ισπανό να είναι δεδομένα ευγνώμων στους Κίτρινους για την ευκαιρία που τού έδωσαν στην Ευρώπη μετά τον παραγκωνισμό του στην Ρεάλ Μπέτις.

Η περσινή σεζόν ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του κι ενώ μέχρι τις αρχές Αυγούστου είχε τάσεις φυγής, πλέον φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά στην παραμονή του στη Θεσσαλονίκη παρά στην αποχώρησή του για τα πετροδόλαρα των Αράβων, καθώς, πλέον, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει επίσημο ενδιαφέρον ικανό να πείσει τον Άρη από την αγορά της Ευρώπης.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...