ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν 0-1: Κακή εμφάνιση και πρώτη ήττα στα φιλικά

Απέναντι σε μια ομάδα με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας αυτή την περίοδο, ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε καλή εικόνα και ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του. Η Χιμπέρνιαν επικράτησε με 1-0 και ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε πως πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κρατά μόνο την καλή εικόνα στην επίθεση που είχε στα πρώτα 45′ αν και παρουσιάστηκε αρκετά αναποτελεσματική. Το γρήγορο γκολ των Σκωτσέζων (7οι στην κανονική διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος) έβαλε σε ρόλο κυνηγού τον ΠΑΟΚ από το 5′. Ο Κοτάρσκι έκανε τραγικό λάθος και ο Μπόιλ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να κάνει το 0-1.

Ο Ντεσπόντοφ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 4′, στο 16′ δοκίμασε ξανά το πόδι του αλλά κόπηκε, με τις τελικές του Τάισον και του Καμαρά να μη δημιουργούν επίσης πρόβλημα. Ο Δικέφαλος του Βορρά έφτιαξε αρκετές φάσεις (ο αέρας πάντως δεν βοήθησε σε πολλές περιπτώσεις) ενώ μετά το γκολ η καλύτερη φάση της Χιμπέρνιαν ήταν μια κεφαλιά του Ο’ Χόρα στο 29′ που απομάκρυνε ο Κοτάρσκι.

Με διαφορετική ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν ήταν απειλητικός παρότι κράτησε και κυκλοφόρησε την μπάλα. Η τελική πάσα έλειπε και μόνο ένα σουτ του Κουαλιάτα στο 85′ δημιούργησε προβλήματα στον τερματοφύλακα της Χιμπέρνιαν που κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Το επόμενο φιλικό του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 10 Ιουλίου με αντίπαλο την Γκενκ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα, Μαντί, Σβαμπ, Ντεσπόντοβ, Μουργκ, Τάισον, Μπράντον.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: Ταλιχμανίδης, Ότο, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια (83′ Σμυρλής), Γκούμας, Κουαλιάτα, Σαμάτα.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ατρόμητος – Βόλος 1-2: Με ανατροπή… εξπρές η πρώτη νίκη στην εποχή Πουρσαϊτίδη

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, αρκετή ένταση και...

Ολυμπιακός – Αθηναϊκός 84-71: Διαστημική Χέμπε έβαλε 38 πόντους για την ανατροπή και τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα

Ο Αθηναϊκός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι πρωταθλήτριες Ελλάδας με τη συγκλονιστική Χέμπε να σημειώνει 38 πόντους, επέστρεψαν από το -15 και πήραν τη νίκη απέναντι στη δύσκολη ομάδα του Βύρωνα στο ΣΕΦ

Χωρίς Γουίλιαν η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Βραζιλιάνος χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην τον συμπεριλαμβάνει στην 21μελή αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έδωσε το σύνθημα για γεμάτο ΣΕΦ και νίκη επί της Ζαλγκίρις

Η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη δεν πτοεί...

Η απουσία του κομβικού Τσικίνιο στο ντέρμπι και ο πολύτιμος ρόλος του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό

Η απουσία του «αναντικατάστατου» Τσικίνιο ανοίγει μια θέση στην ενδεκάδα ενόψει του ντέρμπι αιωνίων, με τον Πορτογάλο να συνιστά μια μεγάλη απώλεια λόγω του ιδιαίτερου ρόλου του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Γκριγκόνις, χωρίς τέσσερις στην Καρδίτσα οι Πράσινοι

Χωρίς τέσσερις παίκτες ταξίδεψε για την Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός. Οι...

Μαρούσι – Προμηθέας 80-84: Ο νεοφερμένος Γουόκερ χάρισε τη νίκη στους Πατρινούς

Με τον νεοφερμένο Τζόρνταν Γουόκερ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση...

Ατρόμητος – Βόλος 1-2: Με ανατροπή… εξπρές η πρώτη νίκη στην εποχή Πουρσαϊτίδη

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, αρκετή ένταση και...

LIVE: Άρης – Λαμία

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη live περιγραφή του αγώνα Άρης - Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League