35.7 C
Athens

Αποκάλυψη: Κοντά στη Ρίο Άβε ο Κώστας Κωστούλας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, ο πρωταθλητής Ευρώπης - και μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του φετινού Youth League - Κώστας Κωστούλας θα φορέσει τη φανέλα της Ρίο Άβε τη νέα σεζόν

Ο Κώστας Κωστούλας είναι ένας από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αναμένεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες και να επιστρέψει πιο έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του στην πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ, ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στη Ρίο Άβε – ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη – για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου και βασικό στέλεχος (μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του Youth League) στη θρυλική πορεία ως την κατάκτηση του UEFA Youth League.

Το πόσο τον πιστεύει ο Ολυμπιακός αποδεικνύεται και από την πρόσφατη επέκταση του συμβολαίου του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, με τους Ερυθρόλευκους να παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του στον πορτογαλικό σύλλογο ο οποίος ενισχύεται σημαντικά για τη σεζόν 2024/25.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι πλευρές συμφώνησαν προς αυτή την κατεύθυνση με τον Κώστα Κωστούλα να παίρνει το πράσινο φως για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς