35.6 C
Athens

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ατρομήτου

Τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει στην Πτολεμαΐδα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα αγωνιστεί κόντρα σε Athens Kallithea και Εθνικό Άχνας στην Πτολεμαΐδα.

Επιπλέον θα δώσει φιλικούς αγώνες με Παναιτωλικό (Περιστέρι), Λεβαδειακό (Λιβαδειά) και ΟΦΗ (Περιστέρι), ενώ αναμένεται να προγραμματιστεί ακόμη ένας φιλικός αγώνας.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί έως σήμερα για την ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2024/25.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς έχει αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της σεζόν 2024/25, σε πρώτη φάση στο προπονητικό μας κέντρο στο Μαζαράκη, που προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για την πιο απαιτητική περίοδο για έναν ποδοσφαιριστή.

Στις 17 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής για την Πτολεμαΐδα και το πολυτελές ξενοδοχείο «Pantelidis Hotel» κι εκεί θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, στις 20 Ιουλίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στο ολοκαίνουριο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της Πτολεμαΐδας και στο ίδιο γήπεδο στις 27 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας από την Κύπρο.

Εξάλλου, στις 3 Αυγούστου θα δοθεί το πρώτο φιλικό στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στις 5 Αυγούστου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και στις 8 Αυγούστου πάλι στο Περιστέρι θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό στις 11 Αυγούστου, με αντίπαλο που θα κριθεί με βάση την κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024/25».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς