30.2 C
Athens

Δ. Γιαννακόπουλος: Παιχταράς ο Βεζένκοφ αλλά δεν χωρούσε, πανηγυρίζετε λες και πήρατε το ευρωπαϊκό» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε «παιχταρά» τον Σάσα Βεζένκοφ, ισχυρίστηκε ότι δεν χωρούσε στον Παναθηναϊκό ενώ εξέφρασε απορία σχετικά με τους πανηγυρισμούς των οπαδών του Ολυμπιακού «λες και πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό που του είχε καταθέσει μια αστρονομική πρόταση. Παρότι το γεγονός αυτό δεν αμφισβητείται, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε με story προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να εξηγήσει ότι ναι μεν «ο Βεζένκοφ είναι παιχταράς» αλλά τώρα «δεν χωρούσε στον Παναθηναϊκό» επειδή έχει Μήτογλου και Χουάντσο.

Η βόμβα των Αγγελόπουλων έσκασε: Ο Σάσα Βεζένκοφ αφήνει το NBA για τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοφ είναι παιχταράς είμαι εγώ. Ο πρώτος που έχει πει ότι θα τον έφερνα στον Παναθηναϊκό παλιότερα είμαι εγώ. Εντάξει, τώρα βέβαια δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου. Αλλά και πάλι. Το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος λες και πήρανε το… αντίστοιχα με εμάς που πήραμε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα και να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ.

Πραγματικά με ξεπερνάει. Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε τίτλους πήρανε – σοβαρούς – ούτε τίποτα. Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, ο Σάσα είναι παικταράς τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα που γύρισε απλώς ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς; Πραγματικά απορώ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς