26.3 C
Athens

Αυγενάκης: Η δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον οπτικό υλικό από κινητά τηλέφωνα

Η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, που οδήγησε στη διαγραφή του από την Κ.Ο της Ν.Δ.

«Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, το επεισόδιο είχε τελειώσει και η πληροφόρηση που είχαν ήταν ότι πρόκειται για φραστικό επεισόδιο μόνο», ανέφερε αρχικά.

«Ο υπάλληλος ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν θέλει να υποβάλλει μήνυση και η απάντηση του ήταν αρνητική. Αν είχε υποβάλλει μήνυση εκείνη τη στιγμή, η αντίδραση των αστυνομικών θα ήταν διαφορετική», πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου.

«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε», λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου για το επεισόδιο με Αυγενάκη

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε κατηγορηματικά, «δεν τίθεται θέμα φόβου από τους αστυνομικούς. Μόλις ολοκλήρωσαν την παρέμβαση τους παρέδωσαν αμέσως την αναφορά τους και μάλιστα την επόμενη ημέρα υπάλληλοι που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ζήτησαν και έλαβαν αντίγραφο».

Η κυρία Δημογλίδου, υπογράμμισε ότι «ο κ. Αυγενάκης δεν είχε καμιά προνομιακή μεταχείριση από τους αστυνομικούς», ενώ αποκάλυψε ότι στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και οπτικό υλικό από τα κινητά τηλέφωνα πολιτών που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

ΠΗΓΗΑΝΤ1
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς