27.5 C
Athens

Σενάριο από Τουρκία εμπλέκει Ολυμπιακό και Αμπουμπακάρ σε περίπτωση αποχώρησης Ελ Κααμπί

Τα τουρκικά ρεπορτάζ βιάζονται να ντύσουν τον Ελ Κααμπί στα χρώματα της Φενέρ και παρουσιάζουν τον Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας ως πιθανό αντικαταστάτη του στον Ολυμπιακό

Ένα νέο σενάριο φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα τουρκικά Μέσα, το οποίο εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον επιθετικό της Μπεσίκτας, Βενσάν Αμπουμπακάρ.

Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Ελ Κααμπί έχει βάλει τους Ερυθρόλευκους στην καθημερινότητα των Τούρκων. Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα οριστικές εξελίξεις, αλλά ήδη στην Τουρκία βλέπουν την επόμενη μέρα εφόσον αποχωρήσει ο Μαροκινός φορ από τους Κυπελλούχους Ευρώπης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν σκοπό να κινηθούν για τον Βενσάν Αμπουμπακάρ. Ο 32χρονος φορ διανύει τη δεύτερη θητεία του στην Μπεσίκτας από το περασμένο καλοκαίρι που επέστρεψε στην Τουρκία μετά την αποχώρηση του το 2021 για την Αλ Νασρ.


Ο Καμερουνέζος έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Μπεσίκτας και Πόρτο, η οποία τον είχε αποκτήσει το 2014 από τη Λοριάν. Ουσιαστικά μέσα από τους Δράκους έκανε το ξεπέταγμα του, μετρώντας 58 γκολ σε 125 παιχνίδια.

Με τη φανέλα της Μπεσίκτας έχει αγωνιστεί συνολικά 117 φορές. Την περασμένη σεζόν είχε 34 εμφανίσεις με απολογισμό 12 τέρματα και 3 ασίστ. Επιπλέον έχει φορέσει σε 100 παιχνίδια τη φανέλα της εθνικής Καμερούν όπου είναι και αρχηγός, έχοντας 39 γκολ.

Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και πόσο βάση έχει το δημοσίευμα, μιας και οι Τούρκοι δε φημίζονται για την αξιοπιστία σε οτιδήποτε έχει να κάνει με Ελλάδα, με εξαίρεση το μικρό διάστημα της παρουσίας του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς