26.2 C
Athens

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ ο Αυγενάκης, δηλώνει πως δεν παραδίδει την έδρα

«Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή, ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά το περιστατικό στο οποίο καταγράφηκε να επιτίθεται σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» επειδή έχασε πτήση.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε παραπέμψει τον Λευτέρη Αυγενάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με αίτημα τη διαγραφή του για το περιστατικό. «Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

«Σεβαστή η απόφαση, αλλά παραμένω βουλευτής»

Ο ίδιος ωστόσο με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε πως δεν παραδίδει την έδρα, παραμένει βουλευτής, λέει δε πως είναι σεβαστή η απόφαση Μητσοτάκη για τη διαγραφή του.

Η ανάρτηση:

«Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη.

Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς