28.2 C
Athens

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Φουντούλης: «Η επόμενη χρονιά είναι ξεχωριστή, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί»

Το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα συνεχίζει να φοράει ο Γιάννης Φουντούλης, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τη νέα χρονιά.

Μετά την ανακοίνωση της παραμονής του στον Ολυμπιακό ο 36χρονος δεν έκρυψε τη χαρά του και έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν όπου όπως είπε είναι ξεχωριστή μιας και οι Ερυθρόλευκοι συμπληρώνουν 100 χρόνια ζωής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιάννη Φουντούλη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια σεζόν θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη για την ομάδα, κατακτήσαμε τους τίτλους στην Ελλάδα, φτάσαμε και πάλι στο Final-4 και πολύ κοντά στο να βρεθούμε στον τελικό. Η επόμενη χρονιά είναι πολύ ξεχωριστή, καθώς o σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και όπως είναι φυσικό, οι στόχοι της ομάδας παραμένουν και πάλι το ίδιο υψηλοί. Προσωπικά, εξακολουθώ να έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς