27.4 C
Athens

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ επιστρέφει στο NBA για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε και μετά το σύντομο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του NBA για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς

Στον μαγικό κόσμο του NBA επιστρέφει ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μετά το σύντομο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός έφτασε σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Κλίπερς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με player option για τον δεύτερο χρόνο που του δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει κάτι περισσότερο στην καριέρα του το επόμενο καλοκαίρι.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών προστέθηκε και trade kicker, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ανταλλαγής οι αποδοχές του θα αυξηθούν κατά 15%.

Όλα αυτά δίνουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο στον 24χρονο Αμερικανό, ο οποίος στο πλάι των Τζέιμς Χάρντεν και Κουάι Λέοναρντ θα προσπαθήσει για το καλύτερο ώστε να είναι και πάλι περιζήτητος την επόμενη σεζόν.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Πόρτερ μέτρησε 22 πόντους, 9,2 ριμπάουντ, 6,7 ασίστ, 2,8 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 29,3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 37,9 λεπτά σε έξι αγώνες της Basket League.

Στην καριέρα του στο NBA έχει 15,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30,2 λεπτά σε 196 αγώνες με Καβαλίερς και Ρόκετς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς