34.2 C
Athens

Κόπα Αμέρικα: Βήμα πρόκρισης για τη Βραζιλία, με περίπατο στους «8» η Κολομβία

Η Βραζιλία έβγαλε αντίδραση και πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό Κόπα Αμέρικα έκανε βήμα πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης.

Κόντρα στην Παραγουάη δεν είχε κανένα πρόβλημα και ξέσπασε επικρατώντας με 1-4, παρά το χαμένο πέναλτι του Πακετά στο 31′.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ και στο 43′ ο Σάβιο έκανε το 2-0. Το ξέσπασμα της Σελεσάο συνεχίστηκε και ο Βινίσιους πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και αυτό δεν άλλαξε παρά το γρήγορο γκολ του Αλντέρετε στο 48′ για το 1-3.

Ο Πακετά χρίστηκε τελικά σκόρερ στο δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε στο 65ο λεπτό και μέχρι το τέλος το μόνο που άλλαξε ήταν οι ισορροπίες καθώς στο 81′ η Παραγουάη έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κούμπας.

Η Κολομβία έκανε πάρτι κόντρα στην Κόστα Ρίκα και με 3-0 πήρε την πρόκριση στους «8» του Κόπα Αμέρικα καθώς μετράει 2/2.

Λουίς Ντίας στο πρώτο ημίχρονο με πέναλτι (31′) και Ντάβισον Σάντσες και Κόρδοβα σε διάστημα τριών λεπτών στο δεύτερο (59′, 62′) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και σφράγισαν την πρόκριση της ομάδας τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς