26.5 C
Athens

Τρεντίνο: Γκάμπι Γκαρσία ως το 2026, επίσημη η μεταγραφή του από τον Μίλωνα

Η συμφωνία ανάμεσα σε Μίλωνα και Τρεντίνο σφραγίστηκε και με ανακοίνωση από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία επισημοποίησε την απόκτηση του Γκάμπι Γκαρσία ως το 2026.

Ο 25χρονος Πορτορικανός – με αμερικάνικο διαβατήριο και συμμετοχές με την εθνική των ΗΠΑ στο VNL – θα αποτελέσει τον δεύτερο διαγώνιο πίσω από τον Καμίλ Ρικλίτσκι, με τους ανθρώπους της Τρεντίνο να πιστεύουν πολύ στην ποιότητά του πρώην παίκτη της Πάντοβα.

«Διαγώνιος με υψηλή ποιότητα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το ότι δουλεύει με την εθνική των ΗΠΑ. Έδειξε ότι θέλει πολύ να έρθει εδώ και αυτό μας ευχαριστεί γιατί δίνει την εικόνα ενός παίκτη που θέλει να εξελιχθεί και να γίνει μέλος της ομάδας. Έχει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του όπως η επίθεση και το σερβίς και τα έδειξε στη Λούμπε σε κρίσιμα παιχνίδια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Τρεντίνο, Φάμπιο Σόλι.

Θυμίζουμε πως ο Μίλωνας παραχώρησε με οικονομικό αντίτιμο τον Γκαρσία, τον οποίο απέκτησε (και ανακοίνωσε) από νωρίς ενόψει της επόμενης σεζόν. Μέρος των χρημάτων δόθηκε για να αποκτηθεί τελικά ο σπουδαίος Κάιλ Ράσελ που ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς