27.6 C
Athens

Μπαρτζώκας: Τεράστια τιμή ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα του Ολυμπιακού, ευχαριστώ τους προέδρους

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε τεράστια τιμή που θα εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στα 100 χρόνια του συλλόγου και δήλωσε διψασμένος για επιτυχίες, ευχαριστώντας παράλληλα τους προέδρους για τη στήριξη στο πρόγραμμα δουλειάς του

Διψασμένος και ορεξάτος για επιτυχίες στο τιμόνι του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο σπουδαίος προπονητής και μακροβιότερος στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το 2026 με τον σύλλογο και ευχαρίστησε τους κ.κ. Αγγελόπουλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

Παράλληλα, υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει με την ίδια μεθοδικότητα ειδικά στην ιστορική συγκυρία συμπλήρωσης των 100 ετών του συλλόγου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός κυρίους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον τρόπο δουλειάς του προγράμματός μας. Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε με την ίδια μεθοδικότητα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες!», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς