25.7 C
Athens

Ο Δ. Γιαννακόπουλος απειλεί τους Αγγελόπουλους: «Θα σας πάρω το ΣΕΦ και θα βάλω άνθρωπο να αγοράσει την ομάδα σας»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον δείκτη της τοξικότητας, αυτή τη φορά απειλώντας τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι θα πάρει το ΣΕΦ και θα βάλει δικό του άνθρωπο να αγοράσει τους Ερυθρόλευκους

Το πρωτάθλημα της Basket League μπορεί να έχει τελειώσει εδώ και δυο εβδομάδες, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τα επίπεδα της τοξικότητας να πέσουν κάτω από την επιθυμητή για εκείνον στάθμη προκαλώντας ξανά μέσω Instagram απειλώντας τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι «θα σας πάρω το ΣΕΦ και θα βάλω άνθρωπο να αγοράσει την ομάδα σας»!

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρότι έχει τονίσει πολλάκις ότι είναι εναντίον της βίας, αυτό που κάνει μέσα από τα λεγόμενά του είναι να την προάγει με κάθε τρόπο και κυρίως εναντίον του Ολυμπιακού.

Για άλλη μία φορά κι ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε κάπως σιγήσει επιτίθεται στους Αγγελόπουλους τονίζοντας πως θα αγοράσει το ΣΕΦ και θα βάλει άνθρωπο να αγοράσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Με αυτά που κάνατε θα έρθω να σας αγοράσω και το ΣΕΦ. Μην σας πω ότι θα βάλω άνθρωπο να σας πάρει την ομάδα και να την κάνει παράρτημα μου!

Εγώ θα συνεχίσω να επενδύω τα χρήματα μου σε παιχταράδες, στο να φτιάξω γηπεδάρα. Εσείς μπορείτε να τα ξοδεύετε στις καταγγελίες για κάθε άρθρο και κάθε κωδικό. Ο καθένας με τις επιλογές του», ανέφερε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς