32.2 C
Athens

Αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους από τον πάγκο της Μπάγερν ο Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί -ξαφνικά- παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου, με τη βαυαρική ομάδα να αναφέρεται σε οικογενειακούς λόγους πίσω από αυτή του την απόφαση

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της ξαφνικής αποχώρησης του Πάμπλο Λάσο από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Ο πολύπειρος Ισπανός τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της βαυαρικής ομάδας, που στην ανακοίνωσή της αναφέρεται σε «οικογενειακούς λόγους» πίσω από αυτή του την απόφαση.

Η γερμανική ομάδα έκανε αποδεκτή αυτή την απόφαση του Λάσο και τον ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφερε στη μονοετή του θητεία στο Μόναχο.

«Η απόφαση του Πάμπλο είναι προσωπική και μας αιφνιδίασε, αλλά τον σεβόμαστε πολύ ως προπονητή και ως άνθρωπο και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την δουλειά του και την προσήλωση που έδειξε στο παρελθόν για μία πετυχημένη σεζόν» ανάφερε ο GM της Μπάγερν, Μάρκο Πέσιτς, στην ενημέρωση της Μπάγερν, προσθέτοντας ότι «ευχόμαστε στον Πάμπλο τα καλύτερα για το μέλλον του. Πάντα θα είναι συνδεδεμένος με εμάς και όχι μόνο για τους τίτλους που κατέκτησε».

Στην πρώτη και μοναδική του χρονιά στον πάγκο της Μπάγερν ο Λάσο κατέκτησε το νταμπλ στη Γερμανία αλλά στη Euroleague δεν κατάφερε να μπει στα playoffs.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς