25.9 C
Athens

BCL: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Προμηθέα, Περιστέρι, Κολοσσό και ΠΑΟΚ σε ομίλους και προκριματικά

Γνωστοί έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Προμηθέα Πάτρας, Περιστέρι και Κολοσσό Ρόδου στους ομίλους του Basketball Champions League, καθώς και για τον ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης

Γνωστοί έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Προμηθέα Πάτρας, Περιστέρι και Κολοσσό Ρόδου στους ομίλους του Basketball Champions League, καθώς και για τον ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά: 

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε την πιο βατή κλήρωση, καθώς βρέθηκε επικεφαλής στο Group Ε μαζί με την Ρίγα (Λετονία) την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (Ισραήλ) και τον νικητή του τέταρτου προκριματικού τουρνουά.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Προμηθέας κληρώθηκε στο Group D, μαζί με την Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), την Ράστα Βέχτα (Γερμανία) και τον νικητή του δεύτερου προκριματικού τουρνουά.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Το Περιστέρι βρέθηκε στο Group H, μαζί με την Μούρθια (Ισπανία), την Μανίσα (Τουρκία) και την FMP (Σερβία).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Ο Κολοσσός Ρόδου τα βρήκε σκούρα, αφού βρέθηκε στο Group C, μαζί με την Τενερίφη (Ισπανία), την Καρσίγιακα (Τουρκία) και την Σεντ Κουέντιν (Γαλλία).

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του προκριματικού τουρνουά τον νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια (Μεγάλη Βρετανία) – Οραντέα (Ρουμανία) και – αν προκριθεί – τότε θα βρει μπροστά του μία εκ των Σολέ (Γαλλία), Ανδόρα (Ισπανία) ή Αντβέρπ (Βέλγιο).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς