«Μπάσιμο» της Χετάφε για Μορόν, αυτά τα χρήματα δίνει στον Άρη

Το ταξίδι του Λορέν Μορόν στην Ισπανία φέρνει εξελίξεις για το μέλλον του, με τη Χετάφε να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της για παρτενέρ του Μπόρχα Μαγιοράλ στην κορυφή της επίθεσης και να ετοιμάζει γενναία προσφορά στον Άρη

Ο Λορέν Μορόν αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Άρη στο καλοκαίρι που διανύουμε και οι Κίτρινοι είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για τον 30χρονο Ισπανό επιθετικό, που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν ως ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα -με τα τωρινά δεδομένα- θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Ισπανό φορ στο ρόστερ της νέας σεζόν και γι’ αυτό προσέχουν για να έχουν, ώστε εφόσον τον πουλήσουν να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό ανάλογο ή και μεγαλύτερο από αυτό που αποκόμισαν πέρυσι τον Αύγουστο από τη μεταγραφή του Λουίς Πάλμα στη Σέλτικ.

Για την ώρα, από την Αλκμήνης τονίζεται πως δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση για τον Μορόν, με το ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ να είναι υπαρκτό και τον ΑΘΛΟ να φέρνει στο προσκήνιο κι αυτό της Χετάφε από τη La Liga.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews από την Ισπανία η Χετάφε έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της τον Ισπανό στράικερ του Άρη και ετοιμάζει πρόταση στον Άρη που αναμένεται να «αγγίξει» τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να φανεί αν και πότε η ισπανική ομάδα θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη και φυσικά ποια θα είναι η στάση του Άρη, που διατυμπανίζει ότι ζητάει ένα ποσό της τάξης των 5-6 εκατομμυρίων.

Πάντως, ο Μορόν φαίνεται να προτιμά τη LaLiga από τη Σαουδική Αραβία (παρότι εκεί θα βρει καλύτερο συμβόλαιο), τη στιγμή που η Χετάφε «καίγεται» για την απόκτηση ενός φορ που θα πλαισιώσει τον Μπόρχα Μαγιοράλ, που είναι και το πρώτο βιολί στην επίθεση της ομάδας.

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: O Σάμαρτζιτς έδωσε τον βαθμό στο 90′ κόντρα στην ομάδα του Ιταλιάνο

Η Μπολόνια κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...