31.2 C
Athens

Ο Μπρέθγουεϊτ άνοιξε την πόρτα στον ΠΑΟΚ: «Ασεβής η πρόταση ανανέωσης της Εσπανιόλ»

Ο Δανός επιθετικός δηλώνει απογοητευμένος από την πρόταση ανανέωσης της Εσπανιόλ και ουσιαστικά ανοίγει την πόρτα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του, με τον ΠΑΟΚ να τού δείχνει τον δρόμο προς την Τούμπα

Σε μία ημέρα χαράς για την επάνοδο της Εσπανιόλ στην La Liga μετά τη νίκη με 2-0 επί της Οβιέδο ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ άφησε ξεκάθαρες αιχμές για το μέλλον του στην ισπανική ομάδα, υποστηρίζοντας πως η πρόταση ανανέωσης που τού κατατέθηκε πριν από ένα χρόνο ήταν «ασεβής» και έδειξε στον ίδιο ότι η ομάδα της Βαρκελώνης δεν τον εμπιστεύεται.

Ο Δανός επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ ως η πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, που όπως όλα δείχνουν θα τον βρει σε άλλη ομάδα κι ίσως και σε άλλη χώρα.

Για το μέλλον του, σχολίασε στο LaLiga TV: «Δεν ξέρω ακόμα. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο σύλλογος μου έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά ήταν ασεβής. Ας δούμε αν θέλουν να συνεχίσω, γιατί η προσφορά πριν από ένα χρόνο έδειξε ότι δεν με εμπιστεύονται. Δούλεψα σκληρά για να αφήσω την Εσπανιόλ στην Πριμέρα και ας δούμε τι θέλει ο σύλλογος. Τώρα είμαι ελεύθερος, αλλά είμαι χαρούμενος που ανέβηκα. Πρέπει να ξεκουραστώ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ιδιοκτησία είναι πάντα προσηλωμένη στη λιτότητα και αυτό επηρεάζει άμεσα το αθλητικό κομμάτι».

«Γιατί ήταν ασέβεια;», ερωτήθηκε ξανά αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει ξανά το θέμα: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα. Ας το απολαύσουμε. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα στην ιστορία του συλλόγου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς