26 C
Athens

Πόλο: Παραμένουν και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό οι Ριστίτσεβιτς και Χατζηγούλας

Στην ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν (2024/25) ο Μάριος Χατζηγούλας όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/6) ο «πράσινος» Ερασιτέχνης.

Ο Έλληνας πολίστας θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να φοράει το πράσινο σκουφάκι καθώς αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το 2025.

Σε δήλωσή του στο pao1908 ο Χατζηγούλας ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και “πείνα” για διακρίσεις στην ομάδα. Ελπίζω μετά την περσινή επιτυχία να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το τμήμα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του τριφυλλιού και είμαι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψουμε».

Παράλληλα, ο Σέρβος τερματοφύλακας Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς θα υπερασπίζεται και για τη νέα σεζόν (2024/25) την εστία του Παναθηναϊκού στο πόλο ανδρών.

Ο διεθνής πορτιέρο προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά με το τριφύλλι και δήλωσε στο σάιτ του «πράσινου» Ερασιτέχνη πως ο Παναθηναϊκός κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του στο πόλο εντός και εκτός Ελλάδας.

«Τη χρονιά που πέρασε δείξαμε ότι ανεβήκαμε ένα ακόμα σκαλοπάτι και την επόμενη θέλουμε να ανέβουμε περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του στο πόλο εντός και εκτός Ελλάδας και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας», ήταν τα λόγια του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς