31.5 C
Athens

Ο εισαγγελέας κάλεσε σε απολογία τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για υποκίνηση βίας

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κληθεί εντός των επόμενων ημερών να καταθέσει ως ύποπτος για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, η οποία διεξάγει την έρευνα υπό την εποπτεία εισαγγελέα

Εξηγήσεις ως ύποπτος για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους καλείται να δώσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αφορμή για την έρευνα ήταν οι αναφορές της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και διαιτητών για όσα συνέβησαν στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κληθεί εντός των επόμενων ημερών να καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, η οποία διεξάγει την έρευνα υπό την εποπτεία εισαγγελέα.

Γιαννακόπουλος: Ήταν λάθος μου να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές και θεσμούς – Έχω δείξει ότι δεν θέλω τη βία στα γήπεδα

Θυμίζουμε πως έχει βρίσει χυδαία τη Βάσω Τσαρούχα, την κυβέρνηση, την ΕΟΚ και την ΚΕΔ με δημόσιες αναρτήσεις του στο Instagram μετά τον δεύτερο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ.

ΣΟΚ: Ο Δ. Γιαννακόπουλος σε αμόκ βρίζει χυδαία Βάσω Τσαρούχα, διαιτητές, ΕΟΚ και κυβέρνηση! (vid)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς