29.9 C
Athens

Αποχαιρέτησε τον Κάνααν ο Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά σου»

Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Αϊζάια Κάνααν για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, με τον Αμερικανό γκαρντ να συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Αϊζάια Κάνααν αποχωρεί μετά από δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό έχοντας συμφωνήσει ήδη με τον Ερυθρό Αστέρα ως επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ευρώπη.

Η ερυθρόλευκη με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον Αμερικανό γκαρντ για την αφοσίωσή του στην ομάδα και την σκληρή δουλειά που έδειξε στο παρκέ δίνοντάς του τις καλύτερες ευχές για τη συνέχεια στην καριέρα του.

«Ευχαριστούμε Αϊζάια Κάναν για την αφοσίωσή του, την σκληρή δουλειά σου και την προσήλωσή σου στον οργανισμό του Ολυμπιακού! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο βήμα της καριέρας σου», αναφέρει το σχετικό post των Ερυθρολεύκων.

Ο Κάνααν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2022 έως το 2024, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup, ενώ έφτασε δύο φορές στο Final Four της EuroLeague.

Τη φετινή σεζόν ο 33χρονος γκαρντ είχε 11.1 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 23’03” συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς