26.2 C
Athens

Όταν ο Λορέντζο Μπράουν (και η σύντροφός του) χαρακτήριζε «δειλή» τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού

«Το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές δεν είναι μπάσκετ, δειλή η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού», ήταν τα λόγια του Λορέντζο Μπράουν μετά το Game 2 στη σειρά της Μακάμπι με τους Πράσινους, με τον Αμερικανό -με ισπανική υπηκοότητα- γκαρντ να υπογράφει στο «τριφύλλι» δύο μήνες αργότερα

Ο Λορέντζο Μπράουν ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ώστε να «ντυθεί» στα πράσινα για χάρη του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που μόλις δύο μήνες νωρίτερα χαρακτήριζε «δειλή» τη συμπεριφορά των Πρασίνων για όσα έγιναν στη σειρά των playoffs κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αμερικανός γκαρντ (με ισπανική υπηκοότητα) είχε σταθεί τότε στο γεγονός πως τα έντονα παράπονα του Παναθηναϊκού και των ανθρώπων του για τη διαιτησία δεν έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, εκφράζοντας το παράπονό του για τη «δειλή» αυτή στάση του «τριφυλλιού», όπως την χαρακτήρισε.

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν παίζω ή δεν συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι που παίζεται στα social media. Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, ήταν δειλή. Το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές δεν είναι μπάσκετ. Ετοιμάζεις ένα παιχνίδι και αν κερδίσεις… κέρδισες, αν χάσεις… έχασες», είχε τονίσει αρχικά ο 33χρονος γκαρντ.

Μπράουν: Δειλή η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές δεν είναι μπάσκετ

Η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν είχε ξεσπάσει μέσω Instragram story για τη διαιτησία στο Game 5 του ΟΑΚΑ, στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 81-72 της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχοντας το εξωπραγματικό 35-10 στις βολές σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι μέχρι την 4η περίοδο.

Η Χέιλ Καλχούν, με την οποία ο Μπράουν έχει κι ένα παιδάκι, ήταν έξαλλη με τα όσα έβλεπε στο ΟΑΚΑ και ξέσπασε σε ανάρτησή της κατά της Euroleague και των διαιτητών του Game 5.

«Ευρωλίγκα, δείτε τους διαιτητές σας! Δεν είναι ωραίο να βλέπεις να σε κλέβουν!», έγραψε σε story στο Instagram «ταγκάροντας» μάλιστα την Euroleague.

Στο σήμερα, μόλις δύο μήνες μετά, ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα ώστε να ακολουθήσει τον σύντροφό της στο επόμενο βήμα της καριέρας του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και ανακοινώνεται ο Λορέντζο Μπράουν

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς