H Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά του Λύτρα και της πρώην συζύγου του – Αναζητείται ο ποινικολόγος για να συλληφθεί

Στην υποβολή μήνυσης κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ίδιου του ποινικολόγου προχώρησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ και την έκαναν να ενεργοποιήσει το panic button.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τη μεγάλη τους κόρη πήγαν στο σπίτι στον Γέρακα με δικηγόρο, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση αλλά και τη λιποθυμία της Πολυζωγοπούλου, η οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Λύτρας της έστειλε απειλητικό μήνυμα στο οποίο κατά πληροφορίες της έγραφε «στείλε τα λεφτά και τα ρούχα».

Σύμφωνα, με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, που μίλησε στον ΑΝΤ1 έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί ενώ η πρώην σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα υποβλήθηκε για παραβίαση δικαστικής εντολής (σ.σ. στον ποινικολόγο έχει υποβληθεί ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του) γιατί η Σοφία Πολυζωγοπούλου υποστηρίζει ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα μετα από όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στον Γέρακα. Η μήνυση αφορά παραβίαση των περιοριστικών όρων, τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Μετά την υποβολή μήνυσης και τον σχηματισμό δικογραφίας, αστυνομικοί αναζήτησαν τον Απόστολο Λύτρα στον χώρο που είχε δηλώσει ότι θα βρίσκεται (σ.σ. στο σπίτι της πρώην συζύγου του), αλλά δεν τον βρήκαν εκεί, ενώ ταυτόχρονα δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα που του γίνονται. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Λύτρας αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.

Όσον αφορά την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και τον δικηγόρο που ήταν μαζί της, η μήνυση αφορά τα αδικήματα της διατάραξης της οικιακής ειρήνης, της παράνομης βίας, της εξύβρισης και της απειλής με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Ο Μπαραγάν κράτησε όρθια την ομάδα του Ντονάτι στη Μαγνησία

Όρθια για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε η Athens Kallithea...

Μεντιλίμπαρ: Ρισκάρουμε ακόμα και να χάσουμε όταν δεν παίζουμε με τη νοοτροπία που πρέπει

Ο Βάσκος τεχνικός τοποθετήθηκε τόσο για το ματς με τον Ατρόμητο όσο και για το βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την ανάγκη να αγωνίζεται σε κάθε ματς με τη σωστή νοοτροπία

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Χαιρέκακα άτομα που ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, για εμένα πλέον είναι σαν να μην υπάρχουν» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι «λόγω ηθικής» δεν θα ξανασυνομιλήσει για οτιδήποτε με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Καλλιμάρμαρο - Η τοποθέτησή του για το ΣΕΦ και ο επίλογος με «αγάπη και ευημερία»

Ολυμπιακός: Με Μουζακίτη και Κωστούλα η αποστολή για Ατρόμητο – Εκτός οι Μασούρας, Μαρτίνς και Πιρόλα

Δύο 17χρονοι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού με Ατρόμητο - Παραμένει εκτός ο Γιώργος Μασούρας

Χωρίς Κόλεϊ αλλά με Λόβρεν η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το εντός...

Γουλβς – Λίβερπουλ 1-2: Οι Κόκκινοι πέρασαν από το Μολινό και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής

Το (νέο) στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι δεν το άφησε...

Τζένοα – Γιουβέντους 0-3: Επιβλητικό πέρασμα από τη Γένοβα με σούπερ Βλάχοβιτς

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουβέντους μετά από τρία...

Χωρίς Καρλίτος στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος

Με μια πολύ σημαντική απουσία - όπως στο παιχνίδι...

LIVE: Ολυμπιακός – Περιστέρι

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του δεύτερου ημιτελικού του Super Cup στη Ρόδο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη αλλά με Μάγκνουσον η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι...