Ο Δ. Γιαννακόπουλος προανήγγειλε μεταγραφές για τον ΠΑΟ: «Με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι;»

Ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων, όπως και στην περίπτωση του Ναν, άφησε να εννοηθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει «κλείσει» ήδη τον Λορέντζο Μπράουν και έναν ακόμη «που έχουμε πει» ενόψει της νέας σεζόν και αναρωτιέται αν με αυτούς τους δύο μπορέσει η ομάδα του Αταμάν να κατακτήσει αήττητη την Ευρωλίγκα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το συνηθίζει τον τελευταίο έναν χρόνο να προαναγγέλλει μεταγραφές μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για τον Παναθηναϊκό.

Το είχε κάνει στην περίπτωση του Κέντρικ Ναν και το έκανε ξανά το πρωί της Τετάρτης (19/6) αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Πράσινοι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Λορέντζο Μπράουν που έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν λίγες ημέρες αλλά με έναν ακόμη παίκτη «που έχουμε πει» ρωτώντας σε instagram story τον γάτο του αν με αυτούς τους δύο μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει ξανά τη Euroleague, αυτή τη φορά αήττητος.

Συγκεκριμένα, αρχικά ο ιδιοκτήτης των Πρασίνων ανέβασε ένα story όπου μιλούσε στον γάτο του, λέγοντας: «Καλημέρα free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές ο δικός σου» (σ.σ: Μπράουν σημαίνει καφέ χρώμα στα ελληνικά) και ακολούθως σε νέο video story ανέφερε: «Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει, παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι; Τι πιστεύεις;».

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν ο Λορέντζο Μπράουν είχε 12 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο με 44.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπολόνια – Αταλάντα 1-1: O Σάμαρτζιτς έδωσε τον βαθμό στο 90′ κόντρα στην ομάδα του Ιταλιάνο

Η Μπολόνια κρατούσε μια μεγάλη νίκη στα χέρια της...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...