33.5 C
Athens

Athletic: «Η Νότιγχαμ αγοράζει Στάμενιτς και τον παραχωρεί στον Ολυμπιακό»

Η περίπτωση του πολλά υποσχόμενου Μάρκο Στάμενιτς του Ερυθρού Αστέρα συνδέεται από το έγκυρο The Athletic με τον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ

Σε μεταγραφή μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται πως προχωρά ο Ολυμπιακός σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του έγκυρου The Athletic. Οι Κόκκινοι φέρονται να προχωρούν στην απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς από τον Ερυθρό Αστέρα αντί 5.500.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Νότιγχαμ αποκτά με αγορά τον παίκτη – ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες βρισκόταν μια ανάσα από την Κόβεντρι – και τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού στους Κυπελλούχους Ευρώπης.

 

Τη φετινή σεζόν ο 22χρονος (1,88μ.) μέσος μέτρησε 35 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι διεθνής με την εθνική της Νέας Ζηλανδίας και διαθέτει σέρβικο διαβατήριο ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της χώρας του πριν μετακομίσει σε ηλικία 18 ετών στην Κοπεγχάγη, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 23 παιχνίδια.

Η Mozzart Sport με νεότερο δημοσίευμα αναφέρει ότι όντως ο παίκτης θα πάει στη Νότιγχαμ αντί 5,5 εκατ. ευρώ ενώ ο Γενικός Διευθυντής Ζβέζνταν Τέρζιτς αποκάλυψε πως χάλασε η μετακίνηση στην Κόβεντρι: «Δεν ήθελε να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ, παρότι είχαμε συμφωνήσει με την Κόβεντρι και διαπραγματευτήκαμε με σύλλογο της Premier League».

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο δεδομένη θεωρείτο η συμφωνία με την Κόβεντρι, στο Transfermarkt ο παίκτης φαίνεται πως έχει υπογράψει εκεί και θα αποτελεί παίκτη της από την 1η Ιουλίου αλλά αυτό δεν ισχύει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς