32.2 C
Athens

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή στην Κηφισιά

Πρώτος προπονητής στην Κηφισιά θα είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο από τη νέα σεζόν στην προσπάθεια της ομάδας των βορείων προαστίων στη Super League 2.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού εργάζεται ως βοηθός προπονητή στην Κηφισιά από την περασμένη σεζόν, με τη διοίκηση της ομάδας να τού δίνει τα κλειδιά του πρώτου προπονητή από τη νέα αγωνιστική χρονιά με φόντο την επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην Κηφισιά σε μια δύσκολη περίοδο και βοήθησε πολύ με τις γνώσεις, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Οι εικόνες του από το υψηλότερο επίπεδο, ο χαρακτήρας και το ήθος του ήταν στοιχεία που τον κατέστησαν εξ αρχής τη μοναδική επιλογή της διοίκησης για τη θέση του πρώτου προπονητή της Κηφισιάς για το 2024/25.

Η Κηφισιά θα κάνει μια νέα προσπάθεια την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να συνεχίσει τα βήματα προόδου ως αθλητικός οργανισμός.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί με τον Σεμπάστιαν Λέτο στις τάξεις της ομάδας.

Του ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και κάθε επιτυχία!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς