35.4 C
Athens

Αλεξανδρής σε Σλούκα για την επίθεση σε Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα: «Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις»

Ο «τίγρης» του ελληνικού μπάσκετ απάντησε στον Κώστα Σλούκα για την επίθεση που έκανε σε Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως αυτές οι δηλώσεις δεν τον τιμούν

Τη βραδιά που ο Παναθηναϊκός νίκησε ξανά σε τελικό/τελικούς μετά από έξι χρόνια, ο νέος αρχηγός των Πρασίνων, Κώστας Σλούκας, θεώρησε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στους ανθρώπους που τον πλήρωναν για χρόνια και που ο ίδιος ευχαριστούσε δημόσια μετά την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει!

Ο 34χρονος γκαρντ έκανε λόγο για αλαζονεία, έλλειψη σεβασμού και απαξίωση από Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους, ξεχνώντας μάλλον όσα έλεγε πριν από 11 μήνες περί «απεριόριστου σεβασμού που δεν επιβλήθηκε αλλά εμπνεύστηκε»

Ο «Τίγρης» του ελληνικού μπάσκετ, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τοποθετήθηκε μέσω Facebook για αυτές τις δηλώσεις του Σλούκα που όπως τόνισε δεν τον τιμούν και θα έπρεπε να τα κρατήσει για τον ίδιο.

«Δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις.. οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο.. και εσύ τις έδωσες με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος.. τα υπόλοιπα τα κρατάς για σένα!!», έγραψε συγκεκριμένα ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς