29.9 C
Athens

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δυο σοβαρά λάθη του Καρπάνου που είχε βγάλει τη γυναίκα του στο Instagram ο Δ. Γιαννακόπουλος

Άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία, επισημαίνοντας δυο σοβαρά λάθη του Ηλία Καρπάνου, του διαιτητή «που είχε βγάλει τη γυναίκα του στο instagram o Δ. Γιαννακόπουλος» όπως χαρακτηριστικά τονίζουν

Ο Ολυμπιακός έχασε για πρώτη φορά τρόπαιο από τον Παναθηναϊκό μετά το 2018 και επτά σερί κερδισμένους τελικούς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έμειναν ζωντανοί ως την τελευταία επίθεση (και το αδιανόητο λάθος του Γκος στην επαναφορά) ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Να απειλείς, να στοχοποιείς και να απαιτείς και κρατική προστασία: Ο κατήφορος των ελληνικών Αρχών δεν έχει τέλος

Άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ πήραν θέση για δυο επιθετικά φάουλ που δεν δόθηκαν. Το ένα στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου από τον Χουάντσο, το οποίο θα έστελνε τον Ολυμπιακό στις βολές αντί να δεχτεί καλάθι. Αντί οι Πράσινοι να περάσουν μπροστά, οι Πειραιώτες θα είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν κατά τι το προβάδισμά τους.

Η δεύτερη φάση ήταν για επιθετικό φάουλ του Μήτογλου μετά από άστοχο σουτ του Σλούκα στο 4ο δεκάλεπτο, φάση που θα οδηγούσε και πάλι τους Ερυθρόλευκους σε βολές.

Όπως παρατηρούν οι άνθρωποι της ΚΑΕ και τα δυο σφυρίγματα δεν δόθηκαν από τον Ηλία Καρπάνο, τη γυναίκα του οποίου είχε βγάλει στο Instagram ο Δ. Γιαννακόπουλος, που έγραφε για το μαγαζί του: Ο Θρύλος του Καφέ και που στη συνέχεια έγινε επίθεση με συνθήματα κάτω από το σπίτι του…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς