26.7 C
Athens

Meridian Sport: «Υπογράφουν μνημόνιο για επιχειρηματική συνεργασία Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας»

Οι σχέσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα είναι εξαιρετικές κι όπως φαίνεται επεκτάθηκαν και στο κομμάτι της διοίκησης των δύο ομάδων.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα του «meridianSport» οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα για την υπογραφή επίσημου μνημονίου συνεργασίας το οποίο θα επισημοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (18/6) στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Meridian Sport»:

«Ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός διατηρούν αδελφικές σχέσεις σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους και οι ηγέτες των δύο αθλητικών σωματείων θα υπογράψουν επίσημο μνημόνιο για επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των συλλόγων του Βελιγραδίου και της Αθήνας. Η πράξη της υπογραφής του μνημονίου θα γίνει την Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 13:00 στο media center του Σταδίου Ράικο Μίτιτς.

Οι δύο σύλλογοι ως αθλητικές ενώσεις που ιδρύθηκαν σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, έχουν ομόφωνα αποφασίσει ότι οι δραστηριότητες, η δέσμευση και τα οράματά τους συμπίπτουν στον τομέα του αθλητισμού, του αθλητικού περιβάλλοντος σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και στη λειτουργία του κοινού καλού και δημοσίου συμφέροντος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς