27.8 C
Athens

Η πρόβλεψη του Μεντιλίμπαρ για το ζευγάρι του τελικού και τον νικητή στο Euro 2024

Συνέντευξη στην «Partidazo de Cope» παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Ο Βάσκος τεχνικός πανηγύρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλο μετά το Europa League με τη Σεβίλλη και αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς με τους Ερυθρόλευκους που κράτησαν μέχρι το πρωί.

Μεντιλίμπαρ: Πανηγυρίζαμε το Conference μέχρι τις 8 το πρωί, οι Έλληνες το απολαμβάνουν

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο επικείμενο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας κάνοντας την πρόβλεψη πως η οικοδέσποινα χώρα θα φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά θα ηττηθεί από την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι ατάκες του για το Euro:

«Δεν βλέπω κάποια Εθνική ως ξεκάθαρο φαβορί. Δεν βλέπω, δηλαδή, κάποια ομάδα που μπορώ να πω ότι ξεχωρίζει ως φαβορί. Στο γκρουπ της Ισπανίας, υπάρχει η Κροατία και η Ιταλία. Πολλοί λένε ότι η Αλβανία μπορεί να κάνει την έκπληξη. Πιστεύω ότι η Κροατία και η Ισπανία είναι τα φαβορί στον όμιλο. Δεν ξέρω πώς θα παρουσιαστεί η Ιταλία. Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά τον νικητή του Euro… Δεν θα έβαζα την Αγγλία ως φαβορί. Θα έλεγα την Πορτογαλία ή τη Γερμανία για ζευγάρι του τελικού. Θεωρώ ότι η Ισπανία θα φτάσει μακριά. Θα φτάσει ως τα ημιτελικά. Για νικήτρια, θα έλεγα την Πορτογαλία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς