26.7 C
Athens

Απίστευτο: Ο Δ. Γιαννακόπουλος μπέρδεψε τα αθλήματα και ανέβασε άφιξη του βολεϊκού Ολυμπιακού στο άδειο ΟΑΚΑ το 2020! (pics)

Εδώ και πολλές μέρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επιχείρησαν πολλάκις να δυναμιτίσουν το κλίμα των τελικών της Basket League. Η πιο πρόσφατη απόπειρα ήρθε λίγο μετά την άφιξη της αποστολής των Πρασίνων στο ΣΕΦ, κατά την οποία δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα αν εξαιρέσει κάποιος μερικά «γαλλικά» από 2-3 ανθρώπους που ήταν στους διαδρόμους.

«Τόσο γυνακάκια είστε, φταίω εγώ που βρίζω στο σπίτι μου»: Ο Δ. Γιαννακόπουλος είδε «επίθεση» στην αποστολή του ΠΑΟ που έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΣΕΦ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να μεγαλοποιήσει το γεγονός, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «γυναικάκια» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο το πιο απολαυστικό περιστατικό ήρθε στη συνέχεια.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιχείρησε να κάνει συγκρίσεις μεταξύ αφίξεων σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, όμως εκείνος που τον συμβούλεψε σχετικώς τον πήρε στον λαιμό του. Και αυτό επειδή στον λογαριασμό dpg7000 ανέβηκε βίντεο από μια ομολογουμένως ηρεμότατη άφιξη, μόνο που αυτή αφορούσε τον βολεϊκό Ολυμπιακό και ήταν από τον Ιούνιο του 2020 όταν οι Ερυθρόλευκοι αγωνιστεί στο άδειο ΟΑΚΑ κόντρα στον Φοίνικα Σύρου εν μέσω κορωνοϊού!

Στα screenshots από το συγκεκριμένο βίντεο μπορεί κάποιος να διακρίνει τον Νίκο Μαντούβαλο, τον Αντώνη Βουρδέρη, τον στατιστικολόγο Γιάννη Γεωργιάδη αλλά και τον Δημήτρη Ριζόπουλο που αγωνίστηκε στους Πειραιώτες από το 2019 ως το 2021. Με λίγα λόγια ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ συνέκρινε τη δίχως προβλήματα άφιξη της ομάδας του στο ΣΕΦ με εκείνη του βολεϊκού Ολυμπιακού στο άδειο ΟΑΚΑ, όπου μάλιστα δεν αγωνίστηκε εναντίον του Παναθηναϊκού αλλά του Φοίνικα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς